medyauzmani.com
Rüyada İnci Kolye Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada İnci Kolye Görmek

Rüyada inci kolye görmek

Rüyada inci kolye görmek, kişinin gözyaşı dökeceğine ve uzun süre birçok olay yaşayacağına delalettir. Bekar bir kız inci kolye görürse, bu onun çok zenginliğe sahip olacağına ve evleneceğine işaret eder. Genç ve bekar kadınlar için aynı zamanda birkaç kocaya ve aşk hayatlarındaki tutarsızlığa da işaret eder. Rüyasında inci gerdanlık gören kişi evli bir kadın ise, o kadın hamile kalır, eşine çok büyük ve pahalı bir hediye gelir ve kendisine ailesinden bir miras kalır.

Rüyada inci görmek

Özellikle bebek sahibi olmak isteyenler için çok hayırlı bir rüyadır. Evli kadınlar için, bir kimse rüyada hamileliğe işaret eden bir rüyada kendisine inci dikerse, o zaman çok mutlu olacağı olaylar yaşayacak ve mutluluk gözyaşları dökecektir.

Rüyada inci kolyenin dağıldığını görmek

İnci kolyenin ipinin koptuğunu ve incilerin saçıldığını gören kişinin duygusal hayatı alt üst olur. Evliyse boşan. Bekar ve nişanlı ise nişanlısından ayrılacaktır. Duygusal olarak kişinin ruhsal çöküntü yaşayacağına delalettir. Aynı zamanda rüyada saçılmış inci görmek, uğursuzluğa işaret eder ve kişinin bütün işlerinin ters gideceğine, talihinin sona ereceğine ve mutsuz, içe dönük bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada inci kolye takmak

Bekarlar için ani bir evliliğe, bekar erkekler için zengin bir kadınla evlenmeye, yaşlılar için torun sahibi olmaya ve aynı zamanda hamile kalmaya işarettir. Rüyasında inci kolye takan kişi büyük bir ödül kazanır, çok değerli bir hediye alır ve aşık olur. Zaman zaman inci kolye takmak da psikolojik olarak çok hassas bir döneme girildiğini ve kişinin çok sinirli olduğunu gösterir. Farklı bir yoruma göre ise rüyasında inci kolye takan kişi kararlarını hep duygularıyla verir ve mantığını kullanmadığı için hep hata yapar.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın