medyauzmani.com
Rüyada İsteme Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada İsteme Görmek

rüyada arzu görmek

Rüyada istek görmek, yeni bir hedef elde etmek ve hedefe doğru ilerlemek için farklı kişilerle tanışmaya delalettir. İleride rüya sahibine yardım edecek büyük bir iş adamının veya nüfuzlu bir kişinin elinin ucunda yeni bir kariyere ulaşılacağına ve bu yolda çokça destek göreceğine delalet edilir. gol. İstenilen nesne veya duruma göre anlamı değişen bir rüya genellikle olumlu olarak yorumlanır.

rüyada kız görmek

Bekar bir erkeğin rüyasında kız isteyeceğini görmesi, hayırlı bir evlilik yapacağına, seçeceği eşinin ailesiyle iyi geçineceğine ve rüya sahibine bu konuda destek olacağına delalettir. her şey. Onu mutlu etmenin yanı sıra. Boşanmış bir kişinin rüyada kız istediğini görmesi, uzun yıllar bekar kalacağına ve yeniden evlenmesinin zaman alacağına yorumlanır. Evli bir kimsenin kız istediğini görmek, eşiyle arasını bozmak isteyen bir kimse yüzünden çıkan tartışmanın ardından uzun süreli bir hoşnutsuzluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada kız isteme töreni görmek

İş bitiminde kişinin hayatında güzel sonuçlara vesile olacak güzel haberlerin peş peşe geleceğine delalet edilir. Mutluluk gözyaşları dökmek anlamına da gelen rüya, yaşlıların çocuklarına kavuşması ve hasretin bitmesi olarak da yorumlanabilir. Kız isteme töreni de evli olmayan erkek ve kadınlara büyük bir aşkla nişanlanıp evleneceklerinin müjdesini vermektedir. Hamile bir kadın için bir kız çocuğunun doğumu, evli bir erkek için ise aile içinden bir kadının evlilik haberini alması demektir.

Bir rüyadaki arzunun psikolojik yorumu

İsteklerin bastırıldığına ve duygularını saklamaya çalışan kişilerin zorlandığına işaret eder. Arzu görülene göre yorumlanmalı ama genel olarak tutkulu cinsellik belirtisi olarak da okunmalıdır. Cinsel fantezileri ya da farklı cinsel arzuları nedeniyle çokça eleştirilen insanların kendilerini kapana kısılmış hissetmelerinin ve daha içe kapanmalarının bir ifadesidir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın