medyauzmani.com
Rüyada Kadın Kadına Sevişmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Kadın Kadına Sevişmek

Rüyada bir kadınla sevişmek

Rüyada bir kadınla sevişmek, zenginliğe işaret eder. Rüya sahibi daha önce yaşamadığı bir hayatı yaşayacaktır. Ancak dünya nimetleri onu incitirken, manevî âlemdeki kötülükler rüya sahibinin hayatını olumsuz etkiler. Maddi hayatına verdiği önemi manevi hayatına vermezse bu, zenginliğine gölge düşürür. Kazandığı paranın haram olması gibi kötü amellerinin günah olması, rüya sahibinin hayatının bozulmasına sebep olur.

Rüyada bir kadınla ilişkiye girmek

Bir kadının rüyada bir kadınla cinsel ilişkiye girdiğini gören kimsenin kocası onu aldatır. Bunu uzun süre fark etmeyecek ama anlayınca büyük tartışmalar çıkacak. Rüya sahibi kocasından boşanacak ve onun ismi çevresinde iyi anılmayacaktır. Rüyada kadınlarla sevişen insanları gören kimse zengin olur.

Rüyada bir kadını öpmek

Rüyada bir kadını öpmek , aile ile karşılaşacağınıza delalettir. Rüya sahibi ailesiyle ciddi tartışmalara girecek ve hatalarını açıklayamayacaktır. Bu yüzden ailesinden büyük tepki görecekti. Hatasını telafi edemediği için de kendisini affettirmeye çalışacaktı.

Rüyada sevişmek

Rüyada seviştiğini gören kimse, gerçek hayatta kendisine çok güvenen ve onu dost olarak gören birinden düşmanlık görecektir. Bu kişi tuzak kuracak ve rüya sahibine zarar verecektir. Rüyanızda eşinizle seviştiğinizi görmek, hayra işarettir. İyi ve güzel haberler alınacak. Ancak tanımadığınız birisiyle seviştiğinizi görmek, pratik hayatta partnerlerinizle sorun yaşayacağınıza yorumlanır.

Rüyada kadın cinsel organlarını görmek

Rüyada kadın cinsel organı görmek, maddi sıkıntıların sona ereceğine işarettir. Hayalperest, sıkıntılı günlerden sonra rahatlık ve huzur bulacaktır. Borçlarını ödeyecek ama kimseye borç vermeyecek. Rüya sahibi itibar kazanıp parasıyla birçok yatırım yapacak ve servetine zenginlik katacaktır. Ancak rüya sahibinin kibirli ve özgüvenli olması, ona hayatında bazı zorluklar gösterebilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın