medyauzmani.com
Rüyada Kağıt Para Saymak – Rüya Tabirleri

Rüyada Kağıt Para Saymak

Rüyada kağıt para saymak

Rüyada kağıt para saymak, üzüntü ve kedere düşmeye, ticari hayatta yaşanacak sıkıntılara, güçlükle elde edilecek kazançlara, sıkıntı çekmeden elde edilemeyecek mallara delalet eder. Rüyada kağıt para sayan kişi, yakın çevresinden sıkıntıya düşecektir. Bu rüya mal kaybetmekten, para kaybetmekten veya sıkıntı çekmekten bıkmıştır. Bazı alimler bu rüyanın başarıya, hayırlı işlere ve çalışma hayatında parlak bir döneme işaret ettiğine inanırlar.

Rüyada madeni para saymak

Bir rüyadaki bozuk para genellikle dedikoduya atfedilir. Bu nedenle rüyasında madeni para sayan kişi dedikoduya maruz kaldığı için çok üzülür. Bu rüya, hata yapmaya, yanlış yapmaya, insanları konuşturacak işler yapmaya ve halka açık yerlerde küçük düşmeye işaret eder; Bazı âlimlere göre ise para kazanmaya, mal edinmeye, fırsatları değerlendirmeye işarettir.

Rüyada cüzdan görmek

Rüyada cüzdan dolusu para gören kimse işinde başarılı olur, yatırımlarında başarılı olur ve pratik hayatta arzuları yerine gelir, işsiz ise kendisini mutlu edecek bir işe kavuşur veya çalışma hayatlarında insanların takdirini kazanarak makam sahibi olacaklardır. Rüyada gördüğümüz para cüzdanının boş olması, borç almaya, para kaybetmeye veya iş hayatında durgunluğa işaret eder.

Rüyada paranın sahibini görmek

Rüyada zengin insanlarla tanışmak , görmek , konuşmak , zengin kimselere ve insanlara yardım eden iyi huylu kimselere işarettir. Bu rüyayı gören kişi, bahsi geçen kişilerle gerçek hayatta tanışır ve onlardan yardım alır. Parası olan insanlar, gücü ve gücü olan bir yöneticiden de bıkabilirler.

rüyada para görmek

Rüyasında bir yığın para gören kişi kısmetli ve şanslı bir yıl geçirecektir. Bu rüya aynı zamanda maddi sıkıntıların sona ermesine, iyi bir yaşama, arzuların yerine getirilmesine, kelimenin tam anlamıyla mutluluk ve huzura delalet eder. İş hayatında bir tomar para olduğunu gören kişi de terfi alacaktır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın