medyauzmani.com
Rüyada Kalp Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Kalp Görmek

Rüyada kalp görmek

Rüyada kalp görmek, rüya sahibinin olaylara yaklaşımına, hayata bakışına, duygu ve düşüncelerine işaret eder. Rüyasında kalp gören kişinin hayatın tüm yönleriyle uğraştığı, önce akıl, sonra kalp yoluyla hareket ettiği veya konuştuğu söylenir. Bir rüyada kalp görmek, tüm insani duygular anlamına gelir. Mutluluk, üzüntü, kaygı, korku, huzur, esenlik, heyecan, telaş, şüphe ve cesaret olarak değerlendirilirler.

Rüyada kalp atışını duymak

Rüyada kalp atışı duymak, rüyayı gören kişinin kalp sesine daha çok önem verdiğine delalettir. Olaylara yaklaşımını ve bakış açısını değiştirmek, çok yönlü bir insan olmayı başarmak için kalbin sesine daha fazla önem vermek gerekir.

Rüyada kalp ağrısı görmek

Rüyada gönül yarası çektiğinizi görmek, hayra işaret etmez. Rahatsız edici olaylara işaret eder, bir yandan da rüyayı görenin hayatının ters yönde değişeceğine ve bazı sorunlarla karşılaşacağına tabir edilir.

Hüzün hayal etmek

Rüyayı görenin kalbinin din ve Allah sevgisi ile dolduğuna işaret etmekle beraber, kişinin kendisini ağlatan büyük acılar içine düştüğüne, bazen de cinnet geçirdiğine delalettir.

Rüyada kalp hastası görmek

Bir kimse rüyasında kalp hastası olduğunu görse, o kimsenin günahkâr olup, yargılanacağına, doğru yolu unutup dinden çıkacağına delalettir.

Kalp bir rüyada çok hızlı atıyor

Bu, rüyayı görenin bir sağlık sorunu olabileceği anlamına gelir. Rüyada bazen kalbinin çok hızlı attığını görmek , karşılıksız bir aşka düşeceğine yani aşk ateşinde yanacağına delalettir.

Rüyada kalp krizi geçirmek

Rüyada kalp krizi geçirdiğini görmek, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, bazı sorunlarla karşılaşacağına ve çok sinirleneceğine, deyim yerindeyse sinirleneceğine yorumlanır. Kişi şiddetli depresyon geçirebilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın