medyauzmani.com
Rüyada Kapalı Birini Açık Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Kapalı Birini Açık Görmek

Rüyada kapalı birini açık görmek

Rüyada kapalı birini görmek, kişinin işleyebileceği bir günaha veya önemli bir sevaptan sonra hata yapacağına işaret eder. Görüştüğünüz kişi tanıdığınız biriyse, bu onun adına kötü bir davranış olarak da yorumlanabilir. Tanımadığınız birini bu şekilde görmek iki yüzlü biriyle karşılaşacağınıza delalettir. Bu rüyayı gören kişinin etrafı, rüya sahibine kötülük yapmaya çalışan, iyi huylu, vefalı kişilerle çevrilidir. Rüyada kapalı bir kimseyi çok fazla teşhir etmek hatta ahlaksız kıyafetler giymek o kişinin büyük bir günah işleyeceğine veya büyük bir hata yapacağına işaret eder.

Rüyada kapalı birini açık görmek

Gerçek hayatta kapalı bir kimse rüyada kendini açık görse, o zaman ibadetlerinde bazı eksiklikler olduğu veya tesettüre yeterince önem vermediği anlatılır. Saçını açık görmek, örtündüğü halde dinî şartları yerine getirmemek, ayaklarını açık görmek, örtüdeki bazı eksiklikleri görmek, göğüsleri açık görmek, dar elbise giymek, karnını açık görmek, harama bakmaya veya haramı işlemeye delalet eder. Bu rüya bazen hata yapmak, hata yapmak, hata yapmak olarak yorumlanır.

Rüyada kapalı kadın görmek

Rüyada kapalı kadın görmek, dinin emrettiği gibi, güzel ahlaklı, insanlara daima doğru yolu gösteren ve hatalardan arındıran güzel bir kadının sembolüdür. Bu rüyayı gören kişi yukarıdaki özelliklere sahip bir kimse ile tanışır ve arkadaş olur. Ve rüyada dinin emrettiği dışında kapalı bir kimse, günah işleyen, bid’atlere iştirak eden, günaha giren kimse demektir.

Rüyada kapalı bir kişinin açık olduğunu görmek için kullanılan psikolojik terim

Bu rüya bazı çelişkiler içinde olduğunuzu ve herhangi bir konuda karar vermekte zorlandığınızı gösterir. Böyle bir rüya gören kişi, özellikle dini konularda bazı tutarsızlıklar yaşıyor demektir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın