medyauzmani.com
Rüyada Kapalı Kadın Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Kapalı Kadın Görmek

Rüyada kapalı kadın görmek

Rüyada kapalı kadın görmek, kişinin başına gelecek yeni bir dostluğa işaret ettiği gibi, çevresindeki insanların da genel olarak bilgili, akıllı, merhametli, Allah’a ve tüm dindar insanlara karşı büyük sevgileri olduğuna işaret eder. Kapalı bir kadın görenlerin eşleri kendilerine çok bağlanır ve aile mutlulukları asla bozulmaz. Ayrıca rızkı bol olan kimselerin, sıkıntıya düştüklerinde her zaman yardım göreceklerine, Allah katında mükâfatı bol kimseler olarak anılacaklarına delalet eder. Bekar bir kız kapalı bir kadın görse, annesinin veya ailedeki yaşlı kadınlardan birinin kendisine verdiği nasihatten usanır. Bekar bir erkek için görücü usulü evliliğe kız çocuğu sahibi olmak denir.

Rüyada kapalı bir kadınla konuşmak

Kendilerini içine kapanık bir kadınla konuşurken gören kişiler, sorunlarıyla ilgili yardım almaya çalışırlar. Çalışmak için başkalarından yardım almaya veya tanıdıklar sayesinde yeni bir işe girmeye de yorumlanan rüya, genellikle iyi bir işte etkili olacak kişilerden yardım geleceğine işaret eder. Öte yandan kapalı bir kadınla konuştuğunu veya tartıştığını görenler, kendilerine yol göstermek isteyen arkadaşlarına sırtını döner ve büyük bir hata yapar. Bir genç kızın bu rüyayı görmesi, kendisine dini yönden hidayet verecek olan şeyhi ile sohbet edeceğine ve yanlış davranışlarından dolayı uyarılacağına delalettir.

Rüyada kapalı kadın görmek

Kendini kapalı bir kadın olarak gören erkek büyük bir günaha düşer. İşini bozmaya alamet olan iyiliklerden usanmaz. Bir kadının örtündüğünü görmesi, imanının artacağına ve her şartta Allah’ın yolundan gideceğine işarettir.

Rüyada kapalı bir kadın görmenin psikolojik yorumu

Korkunun ifadesi olduğu için kişinin saklandığı bir gerçekle de bağlantılıdır. Kapalı bir kadın, bir kişinin içinden çıkamadığı karanlık yönlerini veya cinsel olarak bastırılmış duygularını ifade ettiği gibi, genç erkekler için de kadınlara karşı nasıl davranması gerektiğini bilmediği için tökezlediğini gösterir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın