medyauzmani.com
Rüyada Kazmak – Rüya Tabirleri

Rüyada Kazmak

Rüyada kazmak

Bir rüyada kazmak, genel olarak iyi şansa işaret eder. Ancak bu rüyanın yorumu çok çeşitlidir. Bu rüya çoğunlukla hayatın sıkıntılarından kurtulmaya, işleri yoluna koymaya, beklentileri, çabaları ve duaları kabul etmeye, bolluğa, berekete, yeni kararlar ve adımlar atmaya, lehlerine hayırlı işler bulmaya ve kazanç elde etmeye delalet eder. Şans ve talihin rüyayı görenden yana olacağına ve rızkın kat kat artacağına tabir olunur.

Rüyada toprak kazmak

Rüyada toprak kazmak, rüya sahibinin haktan sapacağına, ekmeğini lekeleyeceğine ve helal lokmasına zarar vereceğine işaret eder. Doğru yemek ve ah çekmek ve yetimin rızkını çalmak, paraya veya mala delalet eder.

Rüyada kuru toprak kazmak

Rüyada kuru toprak kazmak, bol şansa delalet edilir ve rüya sahibinin işinin açılıp, veriminin artacağına, ellerinin çoğalacağına, borçlarının ve geçim sıkıntısının sona ereceğine, rahat ve kolay bir hale geleceğine işaret eder. Ve güzel bir hayat.

Rüyada kuyu kazmak

Rüyada kuyu kazmak, kişinin yaşamak, ekmek kazanmak ve hayatını idame ettirmek için verdiği mücadele ve çabaya delalet eder. Rüya sahibinin azmi ve çalışkanlığı sayesinde ekmeğini taştan yapmaya cesaret edeceğine yorumlanır.

Rüyada kuyu kazmak

Rüyada çukur kazmak, güçlükleri iman ve iman gücüyle aşmak, sorunlar karşısında yılmamak, mücadeleden vazgeçmemek ve duruma devam etmek demektir.

Rüyada mezar kazmak

Rüyada mezar kazmak, mal veya arazi sahibi olmaya delalet eder. Rüya sahibinin servetinin artacağına, maddi imkanlarının artacağına, geçiminin çok daha kolaylaşacağına ve çocuklarının geleceği için bazı yatırımlar yapacağına delalet edilir.

Rüyada mezar kazan birini görmek

Rüyada mezar kazan birini görmek, zenginlik demektir. Kişinin rahat bir hayat süreceğine ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalet edilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın