medyauzmani.com
Rüyada Kedi Isırması – Rüya Tabirleri

Rüyada Kedi Isırması

Rüyada bir kedi

Rüyada kedi ısırması iyi değildir. Üzülecek, üzecek ve hüsrana uğratacak bazı olayların olacağına işaret eder. Bu, rüyayı görenin zorluklarla karşılaşacağına, aksiliklerden yılmayacağına, eli kolu bağlı olarak ümitsiz durumlara düşeceğine ve dolayısıyla çok üzülüp üzüleceğine delalettir. Bazı rüya tabirlerine göre rüyada kişiyi ısıran kedinin sahiplenici bir kedi olması, müjdeli haber alması ve yorucu sürpriz olaylar yaşaması hayırlıdır.

Rüyada kedi saldırısı

Rüyada kedinin saldırması, rüyayı görenin yaşayacağı çalkantılı günlere işaret eder. Bu iyi bir şey değildir ve bir kişinin hayatının alt üst olacağı, etrafındaki insanlar için talihsizlik ve talihsizlik göreceği rivayet edilir.

Rüyada kedi öldürmek

Rüyada kedi öldürmek , rüyayı gören kişinin kıvrak zekası ve gözlerini açması sayesinde bir dertten son anda kurtulacağına delalettir. Bu, rüya sahibinin kendisine zarar veren kişiye engel olma özelliği sayesinde maddi ve manevi olarak kendisini koruyacağına delalettir.

rüyada kedi görmek

Rüyada kedi görmek, rüyayı gören kişinin çevresinde onu önemseyen, önemseyen, koruyan, gözeten bazı kişiler bulunduğuna, ancak bu kişilerin kıymetini yeterince bilmediğine yorumlanır.

Kedi bir rüyada tırmalıyor

Kediyi gören kişinin yapacağı bir hizmet karşısında nankörlük duyacağı, büyük bir kırgınlık ve hayal kırıklığı yaşayacağı rivayet edilir. Rüya sahibinin iyi niyetine karşılık haksızlığa uğrayacağına ve kendine kızacağına delalettir.

Bir rüyada kara kedi ısırması

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak uğursuzluk getirir. Rüya sahibinin bazı kimseler yüzünden mutsuz, kaygılı, üzgün ve üzgün olacağına tabir edilir. Kişinin en güvendiği ve sevdiği kişi tarafından vurulacağına yorumlanır.

Rüyada beyaz kedi görmek

Rüyada beyaz kedi görmek, rüyayı gören kişinin küçük ve önemsiz sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın