medyauzmani.com
Rüyada Kendini Güzel Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Kendini Güzel Görmek

Rüyada kendini güzel görmek

Rüyada kendini güzel görmek, kişiliğindeki manevi güzelliğe ve olgunluğa işaret eder. Bir kimse aynaya baktığında kendini çok çekici ve güzel görüyorsa bu rüya bir sıkıntısı varsa kısa sürede rahata kavuşacağına, manevi yönden çevresinin takdirini kazanacağına , iyilikseverliğe delalettir. ve arzu ve arzularının yerine getirileceği rahmet. Rüyada güzel tanımadığı birini gören kimse, görüştüğü erkek veya kadın hakkında müjdeli bir haber alır. Bu rüya aynı zamanda manevi anlamda zevkli olmaya, kişinin dini seviyesini yükseltmeye, dünya ve ahirette birçok nimete kavuşmaya veya Allah’ı razı edecek bir iş yapmaya yorumlanabilir.

Rüyada kendinde çirkin görmek

Rüyasında vücudunun herhangi bir yerinde bir kusur veya hoş olmayan bir durum olduğunu gören kimsenin Allah katında hoş olmayan bir işi olduğuna ve o rüyayı gören kişinin yakın gelecekte bir günah işlemiş olduğuna işarettir. Rüyasında yüzünün çirkin olduğunu veya mazlum olduğunu veya insanların haklarını gasp ettiğini görmek. Kim de ellerini çirkin görürse, satın alır ve haram yer. Ayaklarını çirkin görmek, yanlış yollara gitmeye, haram bir yolculuğa çıkmaya veya günah işlenen bir yere gitmeye delalettir.

Rüyada güzel bir vücut görmek

Rüyada vücudun değişik yerlerinin güzel olduğunu görmek, görünen tarafa göre yorumlanır. Güzel bir yüz gören kimse, ahlaklı ve iffetli kimsedir. Ayaklarını güzel gören, vaktini hep güzel şeylere, doğru yolda harcar. Ellerinin güzel olduğunu görmek, helal mal edinmeye ve kazandığını ihtiyacı olanlarla paylaşmaya işarettir.

Kendinizi bir rüyada güzel görmenin psikolojik terimi

Rüyada kendini güzel gören kişi psikolojik olarak kendisi hakkında olumlu ya da olumsuz bir yargıya sahiptir. Bu rüya, kendinizi çok sevdiğinizi gösterir ve bu benzerlik bazen kibirle sınırlanır. Bazen kendisinde çirkin yerler bulan ve bunlara üzülen kişiler de rüya görebilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın