medyauzmani.com
Rüyada Kendini Ölü Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Kendini Ölü Görmek

Rüyada kendini ölü görmek

Rüyada kendini ölmüş görmek, dini açıdan yanlış bir şey yaptığınıza, ibadetlerinizi yerine getirmediğinize ve hata yaptığınıza işaret eder. Rüyayı gören kişi rüyasında ölü olduğunu görürse bu rüya sahibine ahlaka uygun hareket etmesi için bir uyarıdır. Ancak bazı müfessirlere göre rüyada ölü gören kimse korkmamalıdır. Çünkü rüyada kendinizi ölü görmek, uzun ve sağlıklı bir yaşamın işareti olarak yorumlanır.

Rüyada öldükten sonra ağlamak

Rüyada merhumun arkasından ağladığını görmek , rüya sahibinin işinde yükseleceğine , ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde başarılı olacağına ve kazancının helal para olacağına delalettir. satın alınacak birçok mal, mülk ve arsa olacaktır. Rüyada bir kadının arkasından ağladığını görmesi , sevdiği bir misafirin geleceğine , rüyayı gören erkek ise sıradaki misafirin sevdiği bir kadın olduğuna işaret eder. Rüyada ölü görmek, gelecek misafiri müjdelerken, öldükten sonra ağlamak da sevindirici bir haber olarak yorumlanır.

Rüyada ölü ile konuşmak

Rüyada ölü ile konuşmak çok hayırlıdır. Ölmüş biriyle konuşmak, sorunlarınızdan kurtulacağınıza işaret eder. Gerçek hayatta yaşayan bir kişinin öldüğünü ve sizinle konuştuğunu görürseniz, bu gördüğünüz kişiden büyük iyilik ve iyilik göreceğinize işaret eder. Rüyada ölü birini görmek, söylediklerinin doğru olacağına işaret eder. Ölen kişinin rüyada gülerek konuştuğunu görmesi, onun ahiretteki yerinin rahat ve huzurlu olduğuna delalettir.

Rüyada kendini mezarda görmek

Rüya sahibinin kendisini kabirde görmesi, rüya tabircileri tarafından hayırlıdır. Rüya sahibinin ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, kederinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve servetinin açık olacağına delalet edilir. Aynı zamanda bazı müfessirlere göre rüyada kendini kabirde gören kimsenin bir günah işleyip günahlarından tövbe edeceğinin habercisidir. Mezar eski ise sevdikleriniz tarafından terk edileceğinize, mezar yeni ise uzaktaki sevdiklerinize kavuşacağınıza delalettir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın