medyauzmani.com
Rüyada Kertenkele Öldürmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Kertenkele Öldürmek

Rüyada kertenkele öldürmek

Rüyada kertenkele öldürmek, kötü kalpli bir casus arkadaştan kurtulmaya veya düşmanını mağlup etmeye yorumlanır. Evinde kertenkele öldüren kimsenin akraba veya akrabalarından bazı düşmanları vardır ve onların şerrinden emindir. Rüyada birden fazla kertenkele öldürmek , hayatınızda sizi tuzağa düşürmek ve aldatmak isteyen bazı düşmanlarınız olduğuna ; Ancak düşmanların size zarar verme yeteneğinin olmadığını gösterir. Rüyada yatağında kertenkele öldürmek , size yakışmayacak ahlaksız bir kadınla beraber olup sonra onun gerçek yüzünü görerek ayrılacağınıza; Sokakta ölü bir kertenkele görmek, komşularınız arasında dost bir düşmanınız olduğuna işaret eder.

Rüyada kertenkele görmek

Rüyada görülen kertenkele, insanların arkasından konuşan ve hep kötülüklerini isteyen iki yüzlü bir adamdır. Rüyada evinde kertenkele gören kimsenin düşmanı çok yakındır. Kertenkelenin sesi, böyle bir düşmanın konuşmasına işarettir. Rüyada kertenkele eti yemek menfaat elde etmeye, kertenkeleden bir şey satın almak ise mal sahibi olmaya delalet eder. Rüyada yeşil kertenkele görmek, hatalardan dönmeye ve günahlardan tövbe etmeye işaret eder. Eğer rüyanızda kertenkele size saldırdıysa veya sizi ısırdıysa, o zaman bu, düşmanınızdan göreceğiniz zarardır.

Rüyada büyük kertenkele görmek

Rüyada görülen iri kertenkele, ya güçlü bir düşmana ya da kişinin alacağı bir müjdeye işaret eder. Öte yandan, küçük bir kertenkele, insanlar arasında sürekli muhalefetiyle tanınan, kimsenin hoşlanmadığı, konuşkan, yakıcı bir kadının işaretidir.

Rüyada kertenkele öldürmenin psikolojik yorumu

Rüyada kertenkele öldürmek , gerçek hayatta düşmanlarınızdan kurtulmaya çalıştığınıza ve kötülüğe karşı koymaya çalıştığınıza delalettir. Kertenkele görmek, iç dünyanızdaki insanlara karşı güvensizliğinizi ve art arda gelen kötü olaylar sonrasında yaşadığınız şoku yansıtır. Bu rüya aynı zamanda bilinçaltınızda sizi endişelendiren sorunların bir göstergesidir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın