medyauzmani.com
Rüyada Kıyamet Koptuğunu Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Kıyamet Koptuğunu Görmek

Rüyada kıyamet gününü görmek

Rüyada dünyanın sonunu görmek, insanların kurtuluşa ve korkularından emin olmaya işaret eder. Ve bu rüyayı gören kimse, kendisine düşman olan kimsenin zararından emin olur ve dertlerinden kurtulur. Bazı âlimler bu rüyayı büyük günahlar işlemeye işaret olarak görürler. Dünyanın sonunu gören insan büyük bir hata yapar ve dünyada rezil olur. Bazen de kıyamet günü her insan için kendi ölümü olduğu için, yaklaşan ölüm tarihinin ve hayatın sonunun habercisidir.

Rüyada kıyâmet günü terazi görmek

Rüyada insanların günah ve sevaplarını ölçen terazi görmek, insanlar arasında adaleti sağlayan hükümdar ve memura işaret eder. Bu sebeple böyle bir rüya gören kimse, halkın başına geçerek hükümdar veya adaletli bir hakim olur. Bazı yorumculara göre bu rüya, insanlar arasında huzur bulan ve kendisini gücendirenlerle barışan iyi niyetli bir adama delalet eder. Rüyada günahların terazide tartıldığını görmek, dikkatli olmanız ve itaatsizlikten kaçınmanız gerektiğine işaret eder. Mükafatın üstünlüğü de Allah’ı razı edecek işler yapmaktır.

Rüyada Kıyamet günü sorguya çekilmek

Rüyada kıyametin koptuğunu ve sorguya çekildiğini görmek, bu imtihanı nasıl geçtiğinizden bıktığınıza delalettir. Buna göre sınavı iyi geçerseniz ve sorgulamadan kurtulursanız, bu sizin iyiliğinize ve kendi iyiliğinizedir; Sorgulama sırasında terlemek ve sınavın zorluğu bir hata yaptığınızın ve hatalarınızdan dolayı acı çektiğinizin bir göstergesidir.

Rüyada kıyamet alametlerinden birini görmek

Rüyada kıyamet gününün habercisi olduğunu görmek gaflete işaret eder ve kendinizi kollamalı, günahlarınıza tövbe etmeli ve ölmeden önce sevapları çoğaltmalı ve salih amellerde bulunmalısınız. Bu sebeple böyle bir rüya gören kişinin yanlış davranışlarından yüz çevirmesi gerekir.

Rüyada adliyede ayakta durduğunu görmek

Bu rüya bazen dünya hayatında çekeceğin belaya; Bazen de düşmana karşı kazanılan zaferin mutluluğuna ve huzuruna işarettir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın