medyauzmani.com
Rüyada Konak Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Konak Görmek

Rüyada saray görmek

Rüyada saray görmek, rüyayı gören kişinin başkasının işlerinde çalışmaktan yorulduğuna ve bundan sonra girişimci olarak kendi şirketinin başına geçmek istediğine delalettir. Aynı zamanda rüya sahibinin aile ve sosyal hayatında önemli yenilikler ve değişimlere yer vereceğine, çok olumlu ve faydalı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada saray inşa etmek

Rüyasında köşk yaptırdığını gören kişinin, miras alması, eserlerini takdir etmesi veya ürününü satması sonucunda zengin olacağına ve ailesinin yaşayabileceği bir ev inşa edeceğine yorumlanır.

Rüyada saraya gitmek

Rüyada malikaneye taşınmak, iş hayatınızda çok güzel haberler alacağınıza, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve aile hayatınızda çok olumlu gelişmeler olacağına işarettir.

Rüyada başkasının sarayında oturmak

Rüyada başkasının sarayında oturduğunu gören kişinin, onu kullanmaya, maddi veya manevi fayda sağlamaya çalışan kişilerle çevrili olduğuna yorumlanır.

Rüyada yıkılmış saray görmek

Rüyada sarayın harap olduğunu görmek, güvenilen, yardım isteyen, yardım isteyen bir kişinin problem karşısında güçsüz kalacağına ve problemler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sarayı tamir etmek

Rüyada saray tamir ettiğini görmek, rüya sahibinin iktidarsızlığını giderecek, sorunlarının çözümüne katkı sağlayacak ve yaptığı her işte ona destek olacak bir koca, arkadaş veya akrabaya delalettir.

Rüyada sarayının yıkıldığını görmek

Rüyada konağınızın yıkıldığını görmek , rüya sahibinin aile hayatında veya iş hayatında büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sarayın yıkılması

Rüyada sarayın aniden yıkılması, ailede adı geçen, danışılan, sevilen ve saygı duyulan, insanlar arasındaki sorunları kavga etmek yerine tatlı bir dille çözmeye çalışan birinin ölümüne delalettir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın