medyauzmani.com
Rüyada Köpek Isırdığını Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Köpek Isırdığını Görmek

Rüyada köpek ısırdığını görmek

Rüyada köpek ısırdığını görmek , kişinin dini inançlarını hiçe saydığına , Allah yolundan saptığına , huzura , paraya ve zevke düşkün olduğuna delalettir. Rüyada köpek tarafından ısırıldığını görmek , rüyayı görenin büyük zararlar vereceğine , başkalarına eziyet edeceğine veya şiddet uygulayacağına delalet edilir. Böyle bir rüya gören kimse, yaptığı kötülüklerden kurtulamaz ve düşmanlarından büyük zarar görür.

Rüyada köpek tarafından ısırılmak

Rüyada köpek tarafından ısırılan bir kadın inatçı bir kadının hayatına girer ve bu kadın evli ise o zaman zor bir aile hayatı söz konusu olacaktır. Eğer köpek yavru bir yavruyu ısırırsa bu kişinin güzel bir çocuğu olacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişi beyaz bir köpek tarafından ısırıldığını görse, bu durum hayatına yüksek rütbeli ve saygın bir kişinin girip büyük kapılar açacağına yorumlanır. Öte yandan, kara köpeğin ısırması, yaşlılardan paha biçilmez yardım ve maddi rahatlama anlamına gelir. Çoban köpeği tarafından ısırılmak, mal ve para sahibi olacağınıza ve rahat bir hayat yaşayacağınıza işaret eder.

Rüyada ısırılan köpeği öldürmek

Rüya sahibinin kendisini ısıran köpeği öldürmesi, mevcut düşmanlarını yeneceğine işarettir. Ayrıca önemli kişinin tüm güvenini sarsacağına ve rüya sahibini hüsrana uğratacağına yorumlanır. Kişide gizli bir yetenek olduğu halde bir yandan da günahkâr bir mizacı olduğunu gösterir. Rüyada köpek öldürdüğünü görmek , onu rencide eden her türlü yalancı ve münafıktan kurtulacağınıza delalettir. Aynı zamanda hayatı barış ve güvenlik içinde yaşayacağınız anlamına gelir.

Rüyada köpek saldırısı

Rüyada köpeğin kendisine saldırdığını gören kimse, düşman sahibi olur. Saldıran köpek ısırırsa düşmanından büyük hasar alır, ısırmazsa düşmanı zarar vermeden durdurur. Aynı zamanda rüyayı görenin dost gördüğü kişilerin düşmanca tavırlarına şahit olacağı olaylar yaşayacağına da delalettir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın