medyauzmani.com
Rüyada Koruma Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Koruma Görmek

Rüyada koruma görmek

Rüyada himaye görmek, kötü olaylardan kurtulmak, kişiye zarar verecek düşmanları yenmek ve huzurlu bir gelecek inşa etmek demektir. Rüyayı görenin ruhen çok güçlü bir insan olacağına ve maddi imkanlarının artacağına işaret eder. Korunanların hayatları garanti altına alınmıştır ve İslami açıdan bu rüyayı görenler, yaptıkları iyiliklerin karşılığını her zaman en güzel şekilde görürler. Rüya sahibinin kendisine daha önce iyilik yapmış birinden iyilik göreceğine, zor zamanlarında ona yardım edecek bir dostunun bulunduğuna tabir edilir.

Rüyada koruma polisi görmek

Bir suça ortak olmak veya kişiyi gerginleştiren bir duruma dahil olmak sonucu gergin günlerin yaşanacağına işarettir. Koruma polisi görmek, rüya sahibinin kendini güvende hissetmemesine ve bu nedenle bazı önlemler alarak hayatında bazı değişiklikler yapmak istediğine yorumlanır. Acı çekerek kazanılan zafere işaret eden rüya, kişinin yakalanacağı bir hastalığın pençesine düşeceğine ve ileriki hayatında bu hastalıkla yaşamak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada korunmak

Saklanmak veya kaçmak anlamına gelen rüya, kişinin zor durumda olduğuna, yakın arkadaşlarından veya arkadaşlarından bile yardım almaktan çekineceğine, bu süreci birçok zorluklarla mücadele ederek geçireceğine ve ailesinin baskı ve şiddetine maruz kalacak, başına bela açacaktır. Rüya sahibinin korktuğu bir olay başına geldiğinde tüm hayatının olumsuz etkileneceğine ve sonrasında büyük bir belaya gireceğine tabir edilir.

Rüyada koruma görmenin psikolojik yorumu

Korku günleri yaşamış ya da saklanması gereken bir sır tarafından bunalan, hayatlarının birçok yönden tehlikede olduğuna ve tehlikede olduğuna inanan insanların ruh halini ifade eder. Koruma vizyonu aynı zamanda anne-babadan sevgi görme arzusunu ve kişinin her koşulda kendini güvende hissedeceği bir yaşam arzusunu da ifade eder.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın