medyauzmani.com
Rüyada Kötü Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Kötü Görmek

Bir rüyada kötü görüş

Rüyada kötü birini görmek, şanssız bir insanla karşılaşmaya ve bu kişiye verilen zarar sonucunda tatsız ve istenmeyen bir döneme girmeye işarettir. Başının fena halde belaya girdiğini gören veya başı belada olan birine yardım etmeye kalktığı zaman, kendisi de bu belaya düşer. Genel olarak, iyi bir yorumu olmayan bir rüya, hatalardan öğrenilebilecek dersleri ve gelecekte duyulacak pişmanlıkları gösterir. Kötü bir görüm, kişinin iş başarısı ve servetinin artması ile doğru orantılı olarak düşman sayısının arttığına, mutsuz ve mutsuz insanların sayısının arttığına işaret eder. Kişiye zarar vermek isteyen, aile içinde dahi dedikodu yapmak isteyen akrabaların varlığına işaret eden rüya, özellikle bu dönemde yeni tanıdıklara daha uzak yaklaşarak dikkatli olunması gerektiğini belirten bir uyarı rüyasıdır.

Rüyada kötü olmak

Kendini kötü gören veya birilerini gücendirenlerin bir an önce Allah’tan af dilemeleri, hatalarını görmeleri ve düzeltmeleri gerektiğine işaret eder. İstemeden de olsa kötü bir insan olduğunu görmek, bir kimsenin hakkını almak veya hakkını gasp etmek, o kimseyi zor durumda bırakmak, başkasının parasını harcamak, o kimseye hak ettiği parayı veya malı müsadere etmek veya vermemek olarak da tabir edilir.

Rüyada taciz görmek

Kötü muameleye uğradığını, aşağılandığını veya işkence gördüğünü gören kişiler, gerçek hayatta düşmanlarından zarar görürler. Bu rüyayı tersten de yorumlamak mümkündür ancak kişinin kendisine zarar verebilecek kişilere karşı uyanık olması gerektiğini vurgulayan bir uyarı olarak görülmelidir. Beklenmedik bir arkadaştan veya arkadaştan kötü bir hareketin alametidir.

Rüyada kötü görmenin psikolojik yorumu

Kötü şeyler görmek, geçmişte yaşanan kötü olaylardan sonra herkese psikolojik olarak şüpheyle bakmak demektir. Rüya sahibinin çok şüpheci olması, arkadaşlarından bile şüphe duymasına ve onların çıkar ilişkileri kurmak istediğini düşünmesine işaret eder.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın