medyauzmani.com
Rüyada Koyun Gütmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Koyun Gütmek

Rüyada koyun otlatmak

Rüyada koyun gütmek , önemli işler yapacağınıza , resmi görevlere atanacağınıza , saygı duyulan bir insan olacağınıza ve toplum tarafından saygı göreceğinize delalettir. Rüya sahibinin çalışma hayatında çok başarılı olacağına, en yüksek mevkilerde oturacağına, kariyerinde söz ve imza yetkisine sahip bir kişi haline geleceğine delalet edilir. Bu, kişinin emeğinin karşılığını alacağı ve hayatı boyunca geri dönemeyeceği bir işe gireceği anlamına gelir.

rüyada koyun görmek

Rüyada koyun görmek, maddi güce, aile mutluluğuna, soyun devamını sağlayacak bir hanıma, bolluğa ve berekete delalet eder. Rüya sahibinin maddi sıkıntı yaşamayacağına, ancak büyük ölçekte yaşama imkanı bulacağına ve işlerinde veriminin artacağına delalet edilir.

Rüyada koyun sürüsü görmek

Rüyada koyun sürüsü görmek, yalnızlığa, iyi yaşamaya, zevke ve kaderin onaylanmasına işaret eder. Hiçbir şeye itiraz etmeyen, söylenene ve yapılana boyun eğen, ses çıkarmayan insanlardan bıkmıştır.

Rüyada koyun otlatmak

Rüyada koyun otlattığını görmek , çevrenizdeki bazı kişilerle aranızın bozulacağına , fikirlerinizin çatışacağına ve bu kişilerle olan sohbetinizin sona ereceğine delalettir. Bu, rüyayı görenin sıkıntılarla yüz yüze geleceğine ve insanlarla yüzleşeceğine delalettir.

Rüyada koyun postu görmek

Bir rüyada koyun derisi görmek, iyi şansa işaret eder. Rüya sahibinin yüzünü güldürecek haberler alacağına, moralini düzeltecek, yüzünü güldürecek güzel olayların olacağına delalet edilir.

Rüyada derili koyun görmek

Rüyada kuzu haşlanmış görmek, kişinin iyi bir kariyere sahip olacağına, cüzdanının dolacağına, evinde bolluk, bereket, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işaret eder. Rüya sahibinin damak tadının güzel olacağına, zevkinin güzel olacağına delalet edilir.

Rüyada koyun kesmek

Rüyada koyun kırkmak, rüya sahibinin güvenini ve çabalarını boşa çıkaran, onu hüsrana uğratan, hüsrana uğratan bir kimsenin varlığına işaret eder.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın