medyauzmani.com
Rüyada Kurşun Deliği Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Kurşun Deliği Görmek

Rüyada mermi deliği görmek

Rüyada kurşun deliği görmek , yoğun çelişkilere düşeceğiniz , kararsızlıklar yaşayacağınız ve geceleri uykusuz geçeceğiniz bir dönemin yaklaştığına delalettir. Sağlıkla ilgili endişelenecek yeterince sorunun olacağına, tedavisi imkansız olmasa da uzun zaman alacak zorlu bir hastalıkla mücadele etmek zorunda kalacağınıza ve öngörülemeyen nedenlerle finansmanın tükenmeye başlayacağına işarettir. Kurşun deliği aynı zamanda incitici sözler duyarak yaşayabileceğiniz küskünlüğün, sevdiğiniz bir kişinin veya arkadaşınızın araya giren soğukluğunun ve sevdiğiniz kişiden uzak kalmanın da ifadesidir. Eski bir dostu düşmana çevirmek anlamına gelebileceği gibi, asla yanlış bir şey yapması beklenmeyen birinin yaptığı büyük hatalar olarak da yorumlanıp hayal kırıklığı ve üzüntüden gözyaşı dökülebilir. Rüya sahibinin arkasından ailesi ve kişiliği hakkında olumsuz konuşan bir kimseyle kavga etmeye, bu kişiyle ilişkiyi koparmaya ve hüsrana uğramaya da tabir edilir.

Rüyada bacakta kurşun deliği görmek

Bir kimse bacağında kurşun deliği görse bu, iş ortağından ayrılacağına veya şimdiye kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına veya miras almasının engelleneceğine veya büyük bir mal sahibi olacağına işarettir. hak ettiği malları elde etmede sorunlar yaşar. Başkasının bacağında kurşun deliği görmek, aile içinde sorun yaşamış birisi yüzünden evin sıkıntıya düştüğünün ifadesidir.

Rüyada duvarda kurşun deliği görmek

Bir kimsenin oturduğu evin duvarında kurşun deliği görmek, eşinden ayrılmasına, insanların müdahalesi ile kavga etmeye ve aile birliğinin parçalanma tehlikesiyle karşı karşıya kalmasına işarettir. Sadece iyilikten bıkmakla kalmaz, aynı zamanda kişinin tüm maneviyatını alt üst edecek olumsuz gelişmelerin de habercisidir. Kötü söz işitmeye, kalp kırıklığı yaşamaya ve evladından bir hayır görmemeye de yorumlanır.

Rüyada kurşun deliği görmenin psikolojik yorumu

Büyük bir güven sorununu gösterir. Geçmişte yaptıkları hatalardan dolayı hüsrana uğrayan insanların hayatlarında kimseye güvenemeyeceklerini, her zaman olumsuz bir durumla karşılaşacaklarını düşündüklerini ve bu nedenle iletişimlerinin yüzeyselleştiğini belirtiyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın