medyauzmani.com
Rüyada Kurtlanmak – Rüya Tabirleri

Rüyada Kurtlanmak

Rüyadan kurtulmak

Rüyada solucan almak iyi değildir. Rüyayı gören kişinin birtakım engeller ve aksiliklerle karşılaşacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, manevi anlamda çöküntünün yanı sıra maddi yönden de gücünü kaybedeceğine rivayet edilir. Rüya sahibinin işinin bozulacağına, kişinin zarar göreceğine, olumsuz etkileneceğine, yaşadığı kötü olaylardan dolayı üzüleceğine, hastalanacağına ve yatağa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bedenden kurtulmak

Rüyayı gören kişinin kendini yorgun, halsiz, kalkamayacak hale getireceğine ve bu durum da evden çıkıp işe gidemeyeceğine tabir edilir. Rüyayı görenin ağzında tat, vücut kuvveti, zevk ve sevincine sebep olacak bazı musibetli olayların olacağına delalet eder.

Rüyada saçtan kurtulmak

Rüyayı gören kişinin bahtsızlık, musibet ve beddualarla karşılaşacağına, içinden çıkamayacağı durumlara düşeceğine ve bu durumdan kurtulmaya çalıştıkça daha da çaresiz kalacağına işaret edilir. Durum.

Bir rüyada kurtuluş

Rüyayı gören kişinin geçimini azaltmasına, işini bozmasına, geçimini zorlaştırmasına ve aile içindeki mutluluktan kaçmasına neden olan bu durumlar, rüyayı görenin zorlukların üstesinden gelmesi gerektiğine yorumlanır.

Rüyada solucan eti görmek

Rüyayı gören kişinin emeğini boşa çıkaracak, parasını ve malını yok edecek bazı yeni girişimlerde bulunacağına, bu işte başarılı olamayacağına, aksine kaybedeceğine, fakirleşeceğine, işini kaybedeceğine delalet eder. ve ekmek ve uğursuzluk olarak kabul edilir.

Rüyada solucan yumurtası görmek

Rüyayı gören kişinin başının derde gireceğine, yardıma ihtiyacı olacağına, ailesinin geçimini sağlayamayacağına ve onları doyuramayacak duruma geleceğine işaret edilir. Bu, hayalperestin tüm parasını riskli ve kârsız bir işe yatıracağına, şanslı olmayacağına ve umutlarının boşa çıkacağına işaret eder. Rüya sahibinin kendisini suçlayacağına ve çok pişman olacağına yorumlanır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın