medyauzmani.com
Rüyada Lif Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Lif Görmek

Rüyada lif görmek

Rüyada lif görmek , çok çalışmak zorunda kalacağınıza , üç kuruş kazanmak için çok çalışacağınıza , emeklerinizin karşılığında çok az gelir elde edeceğinize , geleceğiniz için para biriktirmek yerine çuval , paçavra toplayacağınıza delalettir. , resimler ve süs eşyaları. Rüyada lif görmek, hayalperestin kendisine zevk veren hobilerle daha çok ilgilendiğine ve bunlardan herhangi bir maddi kazanç sağlayamayacağına delalet eder.

Rüyada yatmak

Rüyada lif görmek, büyük başarılara ve zaferlere, belalardan, dertlerden, hastalıklardan ve borçlardan kurtulmaya işaret eder. Mutluluk anlamına gelir ve rüyayı gören kişinin dinlenip rahatlayacağına ve gözyaşlarının duracağına delalet eder.

Bir rüyada sabun

Rüyasında cilalı olduğunu gören kişi, kısa zamanda rahatına kavuşacağına delalet eder. Kişinin işinin ve hayatının kolaylaşacağı, mutluluğunun ve mutluluğunun geri geleceği, hayatında ani gelişmeler olacağı söylenir.

rüyada kesmek

Bir kimse rüyasında meshedildiğini görürse, bu kişinin talihi ve kısmeti açılır. Rüyayı gören, sıkıntı, yoksulluk, üzüntü ve sağlık sorunlarıyla dolu günlerden kurtulur, kötü günlerini geride bırakır, her zaman ileriye bakar ve her geçen gün gelecekte hayallerine bir adım daha yaklaşır.

Rüyada bornoz görmek

Rüyada bornoz görmek resmi bir göreve atanacağınıza veya kendi işinizi kurup yönetici koltuğuna oturacağınıza delalettir. İş hayatı tecrübesi kazanmak başarılıdır ve rakipleri geride bırakır.

Rüyada bornoz giymek

Rüyada bornoz giymek, rüya sahibinin işini daha iyi yapması sayesinde ün kazanacağına, isminin ve şanının artacağına, malı, parası ve pozisyonunun artacağına, bankadaki geliri ve hesabının artacağına delalettir. Çok önemli görevlerden sorumlu en güvenilir kişi olacak ve son sözü söyleyecek.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın