medyauzmani.com
Rüyada Mezar Sulamak – Rüya Tabirleri

Rüyada Mezar Sulamak

Rüyada kabir sulamak

Rüyada kabir suladığını görmek , büyük bir hayır yapılacağına , kişinin gerçek hayatını olduğu gibi ahiret hayatını da etkileyecek nimetlere kavuşacağına delalettir. İslam’da, bir kişinin çok sayıda iyiliği olduğuna ve kalbinde Allah korkusu olduğuna işaret eder. Mezar sulamak aynı zamanda ihtiyaç sahipleri için projelere katılmak demektir. Kabir sulayanın geleceğinde bir sıkıntı olmaz, aldığı dualar sayesinde sıkıntıya düşmez. Şansı her zaman iyidir ve çok şanslıdır.

Rüyada kabir ziyareti

Hayrın büyük olduğuna, Allah’ın kişiyi kabul edeceğine, imanı üzerinde çalışacağına, ölü için duasını esirgemeyeceğine ve bunu kendi üzerine alacağına işaret ederler. Hayatta olanlara iyilik et. Evli çiftler için çocuk sahibi olma olarak da anılır. Kabre ziyâret eden kimsenin, günahlarına tövbe edip affolmaya çalıştığına ve emeğine karşılık nice hayırlara imza attığına delalet ederler.

Rüyada türbe görmek

Mezar taşını gören kişi hasta ise yakın zamanda öleceğine delalettir. Genellikle zamanın yaklaştığını gösterir. Mezar taşında başka birinin adı yazılıysa ve o kişiyi gerçek hayatta tanıyorsa, onun ölüm haberini alır. Mezar taşı insanı hayatı hakkında uyarmakta ve ona daha doğru yaşaması gerektiğini söylemektedir. Bir başka yoruma göre de bir kimse mezar taşında kendi adını görürse bu onun çok uzun ve sağlıklı bir ömrü olacağına işarettir.

Rüyada kabir sulamak tabirinin psikolojik yorumu

Ölümü düşünen insanların gördüğü rüyalar arasındadır. Psikolojik olarak, bir mezar taşı karamsar bir ruh halini gösterir. İçine kapanık, kendini başkalarına açamayan, hayattan zevk almayan insanların psikolojisini yansıtır. Manevi âlemi çok zayıf olanların rüyaları arasındadır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın