medyauzmani.com
Rüyada Mezun Olmak – Rüya Tabirleri

Rüyada Mezun Olmak

Rüyada mezuniyet görmek

Rüyada mezun olmak, üzerinde çalışılan bir işte başarılı olmak ve yakın gelecekte bir hedefe ulaşmak demektir. Eğitim hayatına devam edenler için fiilen mezun olacakları ve aynı zamanda başarılarından dolayı işlerinde bir sıkıntı yaşamayacakları şeklinde yorumlanırken, yetişkinler için bu durum dönemin bittiğinin işaretidir. İşinin ehli olmak demek, sözünün söylendiğini görerek gurur duymak, soru işaretlerinden kurtulacağının, başına bela olan durumlara son vereceğinin müjdesini vermek demektir. Rüya sahibinin bir süredir canını sıkan bir maddi sorununun kendiliğinden çözülmesiyle içinin rahatlayacağına ve bir kutlama yapacağına tabir edilir. Ayrıca borcu yüksek olanların veya ev kredisi ödeyenlerin bir fırsatla bu borçlarını tamamen kapatarak dertlerine son vereceklerini belirtiyor.

Rüyada mezuniyet töreni görmek

Mezuniyet partisini gören kişiler çalışma hayatında ise terfi almaktadır. Eğitimlerine devam etmeleri halinde Başarı Sertifikası veya proje birinciliği gibi büyük bir ödülle onurlandırılırlar. Her yönden başarıyı tasdik eden bir rüya, kişinin emellerine kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde ulaşacağının müjdesidir. Ailelerinin emeklerini boşa çıkarmayan ve onlara değer veren çocuklar yetiştirmek, çocuklarından ömür boyu iyilik ve saygı görmek demektir. Bir başkasının mezuniyet partisini görmek, güzel bir habere sevinmek demektir.

Rüyada mezuniyet balosu görmek

Bir müjdeye veya elde edilen bir başarıya sevinmek, aile ve yakın arkadaşlarla yemeğe çıkmak, kutlamak demektir. Kişinin kendisi ile ilgili müjdeli haberlerin yanı sıra çocukları veya akrabaları hakkında da müjdeli bir haber almaya yorumlanır.

Rüyada Mezun Olmanın Psikolojik Yorumu

Özellikle eğitim çağındaki gençlerin yaşadığı stresi anlatan bir rüyadır ve kişinin mezuniyet korkularının yansımasıdır. Öte yandan, hedeflenen bir işte başarısız olma ve kötü bir duruma düşme korkusu da başarısızlığa tahammül edememek anlamına gelir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın