medyauzmani.com
Rüyada Mor Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Mor Görmek

Rüyada mor görmek

Rüyada mor görmek mutluluğa, neşeye, huzura ve yüzünüzü gülümseten olaylara delalettir. Rüya sahibinin hayallerinin, hayallerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kazançlı bir işe gireceğine, bol ve helal kazanç elde edeceğine delalet eder. Bu, rüyayı gören kişinin son bulacağı, yanılsamaları, korkuları ve gereksiz korkuları sona erecek ve bu sayede iş hayatı ve özel hayatı yoluna girecektir. İş hayatında yükselmeye ve güce sahip olmaya çağrılır.

Rüyada mor elbise giymek

Rüyada mor elbise giymek, rüyayı gören kişinin başarısı ve yeteneği sayesinde çok önemli işlerin yapılacağına, işinde en iyisi olacağına ve herkesin gözü önünde ilikleneceğine delalettir.

Rüyada mor çiçek görmek

Rüyada mor çiçek görmek, din ve ahlak bakımından güzel, güzel ahlaklı, eşine ve ailesine yaptığı iyiliklerle ikramda bulunan ve onları yücelten bir kimsenin varlığına yorumlanır. Mor çiçek, tevazu duygusu yüksek, güçlü bir inanç ve inanca sahip bir kişiye işaret eder.

Rüyada mor menekşe görmek

Rüyada mor menekşe görmek şans, zenginlik, başarı ve mutluluk demektir. Rüyayı gören kişinin işinde çok yüksek mevkilere ulaşacağından, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek bir seviyeye çıkmasından yorulur.

Rüyada mor gömlek görmek

Rüyada mor gömlek görmek uğursuzluktur. Rüyayı gören kişinin hayatında birçok aksilik ve aksilik olacağına, talihsizliklerle ve kötü insanlarla karşılaşacağına, maddi kayıplara uğrayacağına ve çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada mor üzüm görmek

Rüyada mor üzüm gören kimse, evinde mutluluğa, rızkının artmasına, işinde berekete işaret eder. Rüya sahibinin iş hayatı önemli ölçüde iyileşecek, rakiplerini yenecek, karlı bir iş sahibi olacak ve zenginlik olarak ifade edilecektir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın