medyauzmani.com
Rüyada Namaz Kılan Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Namaz Kılan Görmek

Rüyada dua görmek

Rüyada namaz kılan birini görmek, eğer bu kişi tanıdıksa, uğurlu olarak yorumlanır. Bu rüya o kişiyi dünya ve ahirette mutlu eder; Maneviyatının büyüklüğüne, size yapacağı yardıma, o kişiden bir mal elde etmeye, huzur ve saadet bulmaya, ticari hayatta başarıya, maddi ve manevi kazançlara, arzu ve arzuların yerine getirilmesine delalet eder.

Rüyada namaz kılan birinin önünden geçmek

Rüyasında namaz kılan bir kimsenin önünden geçen kimse, günah işlemiş olur. Bu rüya hayra yorumlanmaz. Genel olarak dünyada işlenecek günah ve hatalara, sapıklığa düşmeye, insanlara kasten zarar vermeye, bela ve musibetlere girmeye, sıkıntı çekmeye, iş hayatında bazı zorluklarla karşılaşmaya, birinin hakkına girmeye, haram mal yemek.

Rüyada başkasının ters yönde namaz kıldığını görmek

Böyle bir rüya, kişinin inancının bozulduğuna, sürekli yalan söyleyen, aldatan, güven duymayan bir kişiliğe sahip olduğuna işaret eder. Bu kişi bilinmiyorsa, rüya sahibi yakın zamanda yukarıda bahsedilen gibi bir adamla tanışmıştır ve onun hileleriyle uğraşmak zorundadır. Bazen böyle bir rüya, bilmeden işlenen günahlar olarak yorumlanır.

Namazda sağa sola bakmak

Rüyada namaz kılarken sağa sola bakınmak, dine inanmamaya, dünya peşinde koşmaya, ahireti unutmaya, nefsine kurban giderek ahirete yüz çevirmeye; Bazen de zuhur için namaz kıldığı veya namazının kabul edilmediği anlatılır.

dua barış

Namazını kılıp rüyasında dirilen kimse için dünya ve ahiret sorunları son bulacaktır. Bu rüya, arzularınıza kavuşacağınıza, yakın gelecekte birçok nimete kavuşacağınıza, kişinin maddi sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılardan kurtulacağına, büyük miktarda paraya el konulacağına, mülkünde özel mülk sahibi olacağına delalet eder. özel hayatında beklenen mutluluk ve huzuru yakalayacaktır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın