medyauzmani.com
Rüyada Nargile Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Nargile Görmek

Rüyada nargile görmek

Rüyada nargile görmek iyi değildir. Rüya sahibinin tabiatüstü yollara gireceğine, kötülere yakın olacağına, eksiklik ve kusurlarının giderek artacağına, güzel mizacından ve güzel ahlakından vazgeçeceğine ve bu nedenle kötü olaylar yaşayacağına ve toplumda adının lekeleneceğine delalet eder. . Bir kişinin ruh halini değiştireceği, bu iyi kalpli kişinin gideceği ve bunun yerine sevdiklerini rahatsız etmek ve şaşırtmak için birinin geleceği söylenir.

Rüyada nargile içmek

Rüyada nargile içmek rüyayı gören kişinin daha kısa yoldan daha fazla para kazanmak veya isim yapmak için yapacağı bazı yasak ve kanun dışı işlerden dolayı büyük bir sorunla karşı karşıya kalacağına ve bu işte ısrar ederse, hatta bu işte ısrarcı olacağına işarettir. hapishaneye git.

Rüyada nargile içen birini görmek

Rüyada nargile içen birini görmek, kişinin özel hayatında bazı kararlar alacağına ve kendisine zulmedenleri hayatından çıkaracağına delalettir. Bu, bir kişinin aptal olduğunu anladığı bazı insanlarla tüm ilişkilerini kesmeye karar vereceği anlamına gelir.

Rüyada nargile dumanı görmek

Rüyada nargile dumanı görmek, rüyayı gören kişinin yaşadığı bazı sorunların kendisini yok edemeyeceğine, aksine kişinin bu sorunları ortadan kaldırmayı başaracağına delalettir. Rüyayı gören kişinin, yaşadığı kötü günleri inancı ve kararlılığı sayesinde atlatacağı söylenir.

Rüyada nargile satın almak

Kişi rüyasında nargile aldığını görürse kariyerinin yükseleceğine, toplumdaki değerinin artacağına ve başarısı sayesinde itibarının her yerde duyulacağına delalet eder.

Rüyada boru görmek

Rüyada pipo görmek, serveti ve parasıyla övünen, lüks içinde yaşayan, gösteriş yapmayı seven, maddi gücüyle öne çıkan, övünen bir kişinin varlığına delalettir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın