medyauzmani.com
Rüyada Ölü Gömmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Ölü Gömmek

Rüyada ölü gömmek

Ölüleri bir rüyada gömmek pek iyiye işaret etmez. Bu rüya, kişinin sağlığının bozulmasına, gelir kaybına, kişinin karşılaşacağı zorluklara ve hatta hapis cezasına delalet eder. Ama ölüyü gömmek de güzel bir şey çünkü dededen, büyük büyükbabadan ya da anne babadan kalan mirası ifade ediyor.

Rüyada birinin gömüldüğünü veya başkaları tarafından gömüldüğünü görmek, rüya sahibinin özel bir davet alacağına delalettir. Rüyada diri bir kimsenin gömüldüğünü görmek, rüyayı görenin hayatına işaret eder. Bu, hayalperestin uzun yıllar yaşayacağı anlamına gelir. Daha önce ölmüş bir kimsenin rüyada gömülü olduğunu görmek, o kimsenin ruhunun sadaka istemesine delalettir. Bu durumda ailesinin bir dua okuması veya bir fakir cana yardım etmesi gerekecektir.

Rüyada diri diri gömülmek

Rüyada gömüldüğünü görmek çok güzel. Rüya sahibinin rakibini yeneceğine, başarılı bir şekilde geride bırakacağına ve ondan kurtulacağına delalet edilir.

Rüyada ölü yıkamak

Rüya sahibinin rüyada ölü yıkadığını görmesi, ona yardım edeceğine ve ona bir iyilik veya sadaka vereceğine işaret eder. Ölü birinin rüyada yıkandığını görmesi, rüya sahibinin nüfus ve dünyalık bakımından çoğalacağına, sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada ölü gömmek

Rüyada ölü gömdüğünü görmek , rüya sahibinin kendi içinde sakladığı ve kimsenin bilmesini istemediği şeyleri sımsıkı kapalı tuttuğuna delalettir. Ölüyü gömmek, çalışmak zorunda kalmadan mülk sahibi olmak anlamına da geliyordu.

Rüyada kendini ölürken görmek

Rüyayı gören kişi kendisi de olsa başkası da olsa yorum aynıdır. Bu rüya, rüya sahibinin doğruluğundan, doğruluğundan, iyi durumundan sapacağına ve kendini şımartacağına işaret eder.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın