medyauzmani.com
Rüyada Poz Vermek – Rüya Tabirleri

Rüyada Poz Vermek

hayal ediyormuş gibi yap

Rüyada görülen durum, kişinin zaman zaman aşırı şımarık davranışlarından dolayı ağır eleştirilere maruz kalacağına, kötü niyetli olmasa bile başkalarını küçük görerek anlık heyecanlara kapılarak bu durumun çevrede hoş karşılanmadığına delalet eder. Arkadaş çevresi. Onun kendini gösterdiğini gören kişi, hayatındaki sorunları daha derine inmek yerine her şeyle kısa yoldan ve yüzeysel bir şekilde uğraştığı için bir süre sonra aynı konularla tekrar uğraşmak zorunda kalacaktır. Aynı zamanda böbürlenmeye, mal hakkında konuşmaya ve insanlara hayatlarının ne kadar güzel olduğunu kanıtlamak için yapılan birçok saçmalığa işarettir. Ayrıca gereksiz işlerle uğraşmanın ve zaman kaybetmenin kişinin geleceğine bir fayda sağlamayacağına, ileride çok pişmanlık duysa bile zamanı geri alamayacağı için üzüleceğine delalet edilir.

Rüyada fotoğrafçıya poz vermek

Şöhret peşinde koşanların bu uğurda büyük zararlara uğrayabileceğini, ailelerini zor durumda bırakan kararlar alabileceğini söylüyor. Hayalperestin hayallerine ulaşmaya çalışırken atacağı adımlara çok dikkat etmesi gerektiğini, ondan faydalanmak isteyenlere karşı dikkatli olmasında fayda olacağını vurguluyor. Bir erkeğin bu rüyayı görmesi, özellikle aşk hayatı, sevdiği birini kaybetmesi ve açığa çıkması hakkında söylediği yalandan sonra geceleri uyumasına neden olacak ve onu utandıracak bir sorunla karşı karşıya kalacağına da işaret eder. ayrılığa maruz kaldılar.

Rüyada aynanın karşısında durmak

Bencil tavırları ile eylem halinde olumsuz eleştiriler alacak olan rüya sahibinin, söylediği küçük yalanlar yüzünden olumsuz davranışlarından vazgeçeceğine ve tatsız durumlara düşeceğine delalet edilir. Kişinin kendinden başka kimseyi düşünmediği için arkadaşlarının ondan uzaklaşması sonucu kendini yalnız hissedeceğine de tabir edilir.

Rüyadaki durumun psikolojik yorumu

Kişinin kendisini çok önemsediğini ve hatta narsist davranışlar sergilediğini gösterir. Aynı zamanda bencillik, kibir ve kişinin kendi bedenine olan hayranlığının simgesidir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın