medyauzmani.com
Rüyada Pul Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Pul Görmek

Rüyada pul görmek

Rüyada pul görmek , rüya sahibinin başkalarının cesaret edemediği veya cesaret edemediği iş ve eylemlerle uğraşacağına , bu şekilde heyecan duyacağına ve eğlenceli zamanlar geçireceğine delalettir. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin davranışları, işi, kıyafetleri ve ana karakteri ile başta gençler olmak üzere insanlara örnek olacağı söylenmektedir.

Rüyada çok büyük bir mühür görmek

Rüyada çok büyük bir fok görmek , cesaretle başkalarının yapamayacağı işlerden geçimini sağlayacağına , gelecekte böyle tehlikeli ve cesur bir yerde eşiniz olacak kişiyle karşılaşacağınıza delalettir.

Rüyada pul satın almak

Rüyada pul satın almak, çok ünlü, ilgi çekici, büyük itibara sahip bir kişiyle tanışacağınıza, bir iş ortaklığı kuracağınıza ve birlikte çok güzel ve etkileyici işlere imza atacağınıza delalettir.

Rüyada zarfa pul koymak

Rüyada zarfa mühür yapıştırmak , rüyayı gören kişinin büyük bir şevkle yaptığı, uzun süredir üzerinde çalıştığı sevdiği ve değer verdiği kişilere merakını açacağına delalettir. ona en yakın kişiler.

Rüyada bir eşyaya damga vurmak

Rüyada bir eşyaya mühür basmak, rüya sahibinin damgaladığı tüm malları bir an önce elde edeceğine ve bu sayede istediği birçok mala ulaşacağına işarettir.

Rüyada pul toplamak

Rüyada pul toplamak veya pul biriktirmek, iş hayatındaki sorunları çözmek için beklenmedik bir yerden büyük miktarda para geleceğine delalettir. Aynı zamanda sosyal hayatta beklenmedik bir kişiden gelecek aşkla ilgili yorumlardan da bıkmıştır.

Rüyada pul yırtmak

Rüyada mührü yırtmak , sosyal hayatta ilginç bir insanla tanışıp eşinizden veya sevgilinizden uzaklaşacağınıza delalettir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın