medyauzmani.com
Rüyada Rektör Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Rektör Görmek

Rüyada üniversite rektörünü görmek

Rüyada üniversite rektörü görmek, rüya sahibinin iş hayatında alacağı bir gelecek, yapacağı bir atılım, bir gelişme ile ilgili mutlu haberler alacağına ve bunun sonucunda çok iyi bir konuma geleceğine işarettir. Penetrasyon ve gelişme, yetenekleri ve becerileri her geçen gün artacak ve büyük başarılara imza atacaktır.

Rüyada Lavanta görmek

Rüyada laboratuvar çalışanı görmek, rüyayı gören kişinin aile ve sosyal hayatındaki iyi şeyleri düşünmeden saçmalıklarla uğraşacağına, hayatı yaşanır kılan şeyleri görmezden geleceğine delalettir.

Rüyada okul müdürü görmek

Rüyada okul müdürünü gören kişinin yaptığı iş sayesinde daha yüksek seviyelere çıkacağına, halk arasında iyi bir itibar kazanacağına ve halk tarafından saygı duyulacağına delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin kendine olan güveni sayesinde girişimlerde büyük başarılar elde edeceğine yorumlanır.

Arzuhalci’yi rüyada görmek

Rüyada duacı görmek, rüya sahibinin bir an önce devlet kapısındaki işini bitirmesi gerektiğine, daha yüksek bir makamdaki birinden yardım ve desteğin alınacağına ve iş hayatında büyük kolaylıkların sağlanacağına delalettir.

Rüyada sekreter görmek

Rüyada sekreter görmek iş ve sosyal hayatta sürpriz olacak, hem iş hem de aile hayatında güzel gelişmelere yol açacak bir habere delalettir. Bu aynı zamanda yapılan işte büyük başarılar elde edeceğiniz ve eşinizin, arkadaşlarınızın ve akrabalarınızın sizi tebrik ettiği anlamına gelir.

Rüyada sekreter görmek

Rüyada sekreter olmak , iş hayatında bir ortaklık ile büyük bir işe başlayacağınıza ve bu partner ile başka işler için anlaşılacağınıza delalettir.

Rüyada sekreterle arkadaş olmak

Rüyada sekreter ile arkadaş olmak, aşk hayatınızda çok kısa bir gelişmeye veya birliğe işaret eder.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın