medyauzmani.com
Rüyada Saçın Uzaması – Rüya Tabirleri

Rüyada Saçın Uzaması

Bir rüyada saç büyümesi

Bir rüyada saç büyümesi. Bolluğu, ibadete yönelimi, sıkı çalışmayı ve hayata daha güçlü bir bakış açısını ifade eder. Bu rüyayı gören kişinin Peygamber Efendimiz’in sünnetine uyan bir kişiye dönüşeceği söylenmektedir. İnsan iyiyi kötüyü nasıl ayırt edeceğini bilecek. Çocuklarına haram lokma yedirmez, haram lokmadan da vazgeçmez. Onları da aynı şekilde eğiterek ahlaklı bir terbiye ile yetiştirecektir.

Rüyada saç uzatmak ve beyazlatmak

Bu rüyayı gören kişiyi iyi senaryoya göre üzücü bir haber, kötü senaryoya göre ise felaket beklemektedir. Beklenmedik bir haberle çarpılacak olan bu kişi çok üzülecektir. Ayrıca aile içinde yaşanabilecek sorunlar ve bunlara sebep olan maddi durum da kişiyi çok kötü etkileyerek aile hayatından dahi kopma noktasına getirecektir.

Rüyada saç uzatmak ve kıvırmak

Doğurganlığın ve üremenin bir işaretidir. Rüyasında saçlarının uzadığını gören kimseye Allah çok sayıda oğul ihsan eder. Günlük sıkıntılar yaşayan bir insan, durumundan şikayet etse de asla isyan noktasına gelmez. Ailesine destek olduğu sürece içi biraz rahatlayacaktır.

Bir rüyada saç büyümesi

Rüyasında saçlarının uzadığını ve gürleştiğini gören kişiyi okul ve iş hayatında başarılı yıllar beklemektedir. Çevresindekilerin direktiflerini dinlemeyecek olan bu kişi, başarıya ulaşmak için gerekli tüm riskleri almaktan çekinmeyecektir. Bilim adamları, rüyanın olumsuz yorumlanan tarafının, başarı ve zenginlik getirenlerle birlikte kişinin kaybedeceği insani nitelikler olduğuna inanıyor.

Rüyada saç kestirmek

Kişinin iç sorunlarına ve sıkıntılarına işarettir. Kimseye anlatamadığı dertlerini kusarak perişan olan bu kişi, iç sesiyle konuşarak rahatlamaya çalışacaktır. Hayalperest, sorunlarını kimseyle paylaşmaması konusunda ısrar edecektir. Bu, sorunları aynı çizgide tutacak ve asla azaltmayacaktır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın