medyauzmani.com
Rüyada Saçlarını Kısa Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Saçlarını Kısa Görmek

Rüyada saçını kısa görmek

Rüyada saçını kısa görmek, bir kadın için üzüntü ve üzüntüye işaret eder. Kısa saç genellikle başınıza gelecek küçük bir talihsizliğin ve bu musibet sonrasında yaşayacağınız zor anların habercisidir. Öte yandan bazı âlimler kısa saçı sağlık, esenlik ve bereket için savunmuşlardır. Zarif kısa saç, aile mutluluğunu ve huzurunu gösterir. Rüyada saçlarının kısa ama dağınık olduğunu görmek mutsuzluğa işaret eder. Kısa saçlarınızın uzadığını ve harika göründüğünü görmek her yönden hayırlıdır ve bu rüya kısa sürede tüm arzu ve arzularınızı yerine getireceğinize işaret eder. Rüyasında saçını kısa kesen kişi yaptığı hataların sonuçlarına katlanmak zorunda kalacaktır. Başkasının saçını kesmek, tanıdığınız birinin başına gelecek üzücü bir olaya delalettir.

Rüyada saçını traş etmek

Rüyada saç traş etmek iyi değildir. Bu rüya, insanlar arasında utanma ve aşağılanma anlamına gelir. Bir kadının saçını kazıtması, bu rüya kocasıyla sorunları olduğuna işaret eder. Bir erkeğin saçını kestirmek, iş hayatında maddi sıkıntılara ve kargaşaya işaret eder. Rüyasında saçını tamamen yolan bir kişi, gerçek hayatta pişman olacağı bir olayla karşı karşıyadır.

Rüyada katlı saç kestirmek

Rüyasında saçını kat kat kesen kimse, dünya mutluluğu kadar, dünyanın üzüntü ve sıkıntılarını da yaşayacaktır. Bu rüya, başınıza gelecek çeşitli olaylarla ilgilidir. Bu olaylar iyi de olabilir kötü de. Bazen katlı saçlar, karar vermeyen karlı bazen de zararlı bir mesleğe işaret eder. Bazen de bu rüya tek bir işte kalmayıp birden fazla iş deneyeceğinize delalettir.

Rüyada kısa saç görmenin psikolojik yorumu

Rüyada saçını kısa gören kişi, dış görünüşüne önem veren, kendisinde değişiklik yapmayı seven, zeki ve zarif bir kişidir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın