medyauzmani.com
Rüyada Şeytanı Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Şeytanı Görmek

rüyada şeytan görmek

Rüyada şeytan görmek hayra yorumlanmaz ve hayra alamet değildir. Rüyayı gören kimsenin başarısızlık üstüne başarı, hata üstüne hata talihsizliğine düşeceğine, nefsine teslim olacağına, acizliğine teslim olacağına ve kendisini Allah katında suçlu kılan işlere ortak olacağına tabir edilir. Ve borcu bıraksın, sonra pişman olup pişman olsun ve sıkıntılı günler yaşasın.

Rüyayı görenin kendisine yakışmayan işler yapacağına, toplum içindeki konumunu kaybedeceğine, soyadının lekeleneceğine, yüzünün yere eğileceğine delalet edilir. Bu, kişinin insanların kınayacağı, küçümseyeceği, dışlayacağı adımlar atacağı anlamına gelir.

Rüyada Şeytanı Öldürmek

Rüyayı gören kimsenin kötü huylarından ve kendisine hayır getirmeyen düşüncelerinden kurtulduğu, asil bir insan olduğu, hikmet sahibi olduğu ve dinde olgunlaşarak doğru yolu bulacağı anlatılır. Rüyayı gören kişinin tövbe ederek günahlarından arınacağına delalettir.

Rüyada Şeytanı Yenmek

Rüyayı gören kimsenin düşmanlarına galip geleceğine ve hasımlarına galip geleceğine tabir olunur. Rüya sahibinin zarar vermeyi planlayan bazı kötü kişilere meydan okuyarak zor durumlara düşeceğine ve onları alt ederek amacına ulaşacağına delalet edilir.

Rüyada Şeytanı Yenmek

Rüyayı gören kişinin çevresindeki iyilerden, kötülerden, küçük hesaplar yapan düzenbazlardan kurtulacağına, kendisini başarıya ulaştıracak yolda daha emin ve hızlı ilerleyeceğine, harama ve ahlaksızlığa bulaşmadan huzur içinde yaşayacağına.

Şeytan bir rüyada boğuldu

Rüyayı gören kişinin önce inancı ve özgüveni, ardından hırsı ve azmi sayesinde aklına koyduğu her işi başaracağına rivayet edilir. Rüya sahibinin arzuları, hayalleri, hedefleri ve beklentileri karşısında asla geri adım atmayacağına, kazanmak için insanüstü bir çaba sarf edeceğine, iyi işlerden yorulacağına delalet edilir.

Rüyada şeytanı insan kılığında görmek

Rüyayı gören kişinin kötü bir kişinin hedefi olmasından yorulur.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın