medyauzmani.com
Rüyada Siyah Gelinlik Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Siyah Gelinlik Görmek

Rüyada siyah gelinlik görmek

Rüyada siyah gelinlik görmek, evlilikteki mutluluğa, kısmete, kısa sürede evliliğe, dünya hayatında mutluluk ve rahatlığa işaret eder. Yine bu rüya, büyük şans ve zenginliğe sahip olmaya yorumlanır. Bazı yorumculara göre siyah gelinlik, dostluk, güvenilebilecek ahlaklı bir adam. Bu rüyayı gören kimsenin dertleri sona erer, bir zorluktan sonra ferahlık bulur. Bir tüccar bu rüyayı görse, işinde daima muvaffak olur ve büyük paralar kazanır.

Rüyada siyah gelinlik giyen kadın görmek

Bu rüya herkes için tatlı ve güzel bir rüyadır. Dert ve kederlerin sona ermesine, ferahlamaya, mutluluğa ve her şeyde başarıya işaret eder. Bu rüyayı gören kimse huzurlu ve sakin bir hayat yaşar ve canını sıkan birçok şeyden kurtulur.

Rüyada siyah gelinlik almak

Rüyada siyah gelinlik alan kimse, çok mal ve ganimet elde eder. Bu rüya ele geçirilecek paraya, sıkıntı üstüne ferahlığa ve mutluluğa işarettir.

Rüyada siyah gelinlik giydiğini görmek

Rüyalarında siyah gelinlik giydiklerini gören bekar kadınlar, kısa sürede bir şans yakalar ve evlenirler. Bu rüya kalp işlerinden bıktı. Evli bir kadın bu rüyayı görse, kocasıyla arası düzelir ve huzura kavuşur.

Rüyada kırmızı gelinlik görmek

Rüyada gelinlik gören kişinin rüyası genellikle gelinliğin rengine göre yorumlanır. Örneğin kırmızı bir gelinlik gören bir kişi kendisini sevecek birine aşık olur. Sarı gelinlik kısa süreli bir hastalıktır. Bekarlar için beyaz gelinlik, evliliğe, aynı zamanda çok mutlu olmaya, sıkıntılardan kurtulmaya ve rahatlık bulmaya işarettir. Temiz bir gelinlik mutluluk, eski, kirli bir gelinlik ise beladır. Pembe gelinlik neşe ve neşeden yorulurken, turuncu gelinlik güvenilebilecek iyi kalpli bir dosta işarettir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın