medyauzmani.com
Rüyada Siyah Renk Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Siyah Renk Görmek

Rüyada siyah renk görmek

Rüyada siyah renk, aşkınlığı, materyalizmi ve mülkü işaret eder. Siyah renk fiziksel olarak yorumlanır. Rüyada siyah gördüğünüz yere ve harekete göre farklı yorumlar vardır. Siyah asil olsa da genel olarak karanlık olduğu için zor zamanları gösterir.

Rüyada siyah elbise giymek

Rüyada siyah elbise giydiğini görmek, gerçek hayatta siyah giymeyi seviyorsa, bu iş hayatında zenginlik ve yüksek rütbeye veya terfiye işarettir.

Rüyada siyah ayakkabı giymek

Siyah botları bir rüyada görmek, eğer botlar rahatsa, bu iyi şanslar, bolluk, iyi yaşam ve dünya malları anlamına gelir ve eğer rahat değillerse ve sıkılarsa, bu zor ve çalkantılı günlere işaret eder.

Rüyada siyah ceket giymek

Rüyada siyah ceket giydiğini görmek , kötü bir seçimle karşı karşıya kalacağınıza ve tercih yapmak zorunda kalabileceğinize delalettir. İşinizden kovulabilir veya eşinizden ayrı kalabilirsiniz. Rüyada yırtık siyah ceket görmek işinizin kötüye gideceğine, maddi açıdan zor günler geçireceğinize ve maddi sıkıntılarla karşı karşıya kalacağınıza işarettir.

Rüyada siyah mürekkep görmek

Rüyada siyah mürekkep görmek, iş yerinizde veya evinizde rahatsızlık ve kargaşa hissine ve maddi sıkıntılara neden olabilir. Rüyada siyah mürekkep dökmek, işyerinizden tanıtım haberlerine, evinizden gelecek güzel haberlere ve mutlu bir döneme işaret eder.

Rüyada siyah at görmek

Rüyada siyah at görmek, servetinizin tesbihine ve büyümesine, düşmanınız varsa mağlup olacağınıza işarettir. Siyah ata binmek maddi açıdan zor ve kötü bir dönem geçireceğine, siyah attan inmek ise güzel günlere işaret eder.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın