medyauzmani.com
Rüyada Siyah Tavuk Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Siyah Tavuk Görmek

Rüyada kara tavuk görmek

Rüyada siyah tavuk görmek, genellikle maddi kayıplara, durgunluklara ve ekonomik koşulların aniden tersine dönmesi durumunda darboğaza girileceğine işaret eder. Ayrıca işlerin kötüye gitmesi ile birlikte kişinin sinirinin bozulduğu, huzursuzluğunun aile ortamına da yansıdığı için bazı tartışmaların ve para konularında çatışacak konuların gündeme geleceği de söylenmektedir. Siyah tavuk gören kişiler kazançlarının çalınması ve kaybolması ile birlikte arkalarında iş arkadaşları için bazı dolaplar olduğuna dair bir uyarı ile karşılaşabilirler. Ve rüya sahibinin çok çalışması, azmi ve tamahı ile kazandığı paraya göz yumanların olacağına ve bunun nazar olduğuna, aynı zamanda rızıksızlıkla geçim sıkıntısı yaşanacağına delalet eder. Evinde siyah tavuk gören kimse fakirleşir, bahçede görmek ise, o kişinin işlerine karışan kötü niyetli bir akrabanın varlığına yorumlanır.

Rüyada siyah tavuğu kesmek

Rüya sahibinin her türlü zarar ve ziyanı önlemek için bir takım tedbirler alacağına, gerekirse işine karışan, müdahale eden ve kişiyi yanıltarak maddi kayıplara neden olan kimseyle tüm ilişkisini tamamen keseceğine de tabir olunur. . . Büyük çatışma ve muhalefetin ifadesi olan rüya, yakın gelecekte yaşanacak olayların kişiyi çok yoracağına ancak sonunda hayatındaki tüm hatalardan, eksikliklerden ve yalanlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada siyah tavuk yemek

Alın teriyle kazandığı paranın insan mutluluğuna vesile olacağına, ailesini mutlu edecek sürprizler hazırlayıp, işlerini düzene koyacağına, mutluluk gözyaşları dökeceğine delalet edilir. sevenlerinden güzel haber Hastalar için sürecin bir süre daha devam edeceğinin, zorlu bir tedavinin başlayacağının ancak sonucun yüz güldürücü olacağının da müjdesini veriyor.

Rüyada kara tavuk görmenin psikolojik yorumu

Ayrıca kişinin her türlü eleştiriyi ciddiye aldığını, duyduğu her söze inandığını ancak asılsız haberlere bile güvendiği için sıkıntı yaşadığını, kendi fikirlerine göre hareket etmek yerine başkalarının sözlerine göre hareket ettiğini belirtmektedir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın