medyauzmani.com
Rüyada Sureler Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Sureler Görmek

Rüyada çit görmek

Rüyada sûre görmek, gördüğünüz sûreden farklı yorumlanmıştır.

Rüyada Fatiha suresini görmek ve okumak

Rüyada Fatiha suresi görmek veya okumak , hayirli islerde tesirli olacagina , rüyayi gören kimseye Allah’in şer degil , iyilik ihsan edecegine delalettir.

Rüyada Bakara Suresi görmek ve okumak

Rüyada Kamer Suresi görmek veya okumak , ömrünün uzun olacağına , dini anlamda daha hayırlı olacağına ve kurtuluşa ereceğine işarettir. Rüyada Ayet-i Kürsi okumak, hafızanızın iyi, zekanızın keskin olduğuna işaret eder.

Rüyada Al-i İmran Suresi görmek ve okumak

Bu sûreyi rüyasında gören veya okuyan kimse, ailesi, dostları ve arkadaşlarının yanında uzun süre kalamayacağına veya çok seyahat edeceğine işaret eder.

Rüyada Nisa suresini görmek ve okumak

Nisa sûresini rüyasında gören veya okuyan kimsenin talebe olması, ilim ve ilimlerinde hünerli ve başarılı bir kimse olacağına, eğer talebe değilse bir başkasıyla evleneceğine delalet eder. edemeyen kişi. Ömrünün sonuna kadar onunla yaşar.

Rüyada Ubeyde Suresi görmek ve okumak

Rüyada Ashiqa Suresi görmek veya okumak , kişinin iyilik yapmayı çok sevdiğine ve kısa sürede bir başkası için iyilik yapacağına delalettir.

Rüyada En’am Suresi görmek ve okumak

Rüyada İnam Suresi görmek veya okumak, evladınızın veya evlatlarınızın doğru yola gireceğine, dünya ve ahiret hayatınızın hayırlara vesile olacağına, helal mal ile yorumlanır.

Rüyada Arefe suresi görmek ve okumak

Rüyada Arefe suresi görmek veya okumak , büyük ilimler edineceğinize , dininizin sağlam olacağına , şeytanın şerrinden yüz çevireceğinize ve hayır yolundan emin olacağınıza delalettir.

Rüyada Enfal Suresini görmek ve okumak

Rüyada Enfal Suresi görmek veya okumak , uzun zamandır beklediğiniz bir şeye nihayet kavuşacağınıza , bir konuda , iş yerinizde veya düşmanlarınıza karşı büyük bir zafer kazanacağınıza delalettir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın