medyauzmani.com
Rüyada Sürtünmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Sürtünmek

Rüyada sürtünmek

Rüyada sürtüşme görmek, ticaret lehine gerekli dönüşün sağlanacağına, maddi yönden çok iyi bir noktaya gelineceğine, can sıkıcı durumların kısa sürede düzeleceğine, gerekli adımlar sayesinde işlerin kısa sürede daha da büyüyeceğine işaret eder. alınır, bazı rahatsız edici olaylar yaşanır, sorunlara çözüm üretecek bir kişi ile iş ortaklığı kurulur ve bu gelir artar. Ünlü bir insan olacağınıza ve uzun bir süre işlerin böyle devam edeceğine inanılır.

Rüyada birini öpmek

Ortaya çıkacak hayırlı işler sayesinde tartışmaların ve maddi kayıpların kısa sürede son bulacağına, yapılan işin herkes tarafından övüleceğine, tüm ülkenin konuşulacağı işler yapılacağına, can sıkan durumların düzeleceğine dikkat çekiyor. eş, arkadaş veya akrabaların yardımıyla ortadan kaldırılacak, kötü ruh haline neden olan kişiler hayattan uzaklaştırılacaktır.

Rüyada erkek öpmek

Bolluk ve bereket içinde geçecek bir döneme girerek kazanç elde etmek ve zirveye oynamak mümkün olacak, aşıklar arasındaki çekişmeler çözülecek, bahçe işleri halledilecek, stres ve sıkıntı yaratan durumlar yakın zamanda ortadan kalkacaktır. gelecek ve çok güçlü ve mali açıdan etkili bir kişi. Bu olması gerekiyordu.

Rüyada biriyle sevişmek

Zarara yol açan bir işe girmek, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen birinin ısrarı ile işi sürdürmek, çeşitli argümanlar denemek, işin zarar gördüğü bir döneme girmek, elde etmek mümkün olacaktır. kötü bir duruma, rakiplerin başarısına, satışların düşmesine ve moral yüküne girmiş gibi görünmek.

Rüyada erkek öpmek

Uzun süredir arkadaş olduğunuz biri sayesinde içinde bulunduğunuz zor durumdan kurtulacağınıza, mutlu ve güzel günlerin geçeceğine, sorunların kısa sürede çözüleceğine ve çok faydalı kazanımlar elde edileceğine delalettir. ’ duaları alınacak ve beklenen haber yakında gelecek.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın