medyauzmani.com
Rüyada Süt Kaynatmak – Rüya Tabirleri

Rüyada Süt Kaynatmak

Rüyada süt kaynatmak

Rüyada süt kaynatmak, bereketli bir gelir elde etmeye, rızkı artırmakla elde edilecek çok paraya, işleri yoluna koymaya, kendine hayır getirecek işler yapmaya ve ona güzel isim koymaya işaret eder. Rüyasında süt pişiren kişi, kısa sürede mülk sahibi olur. Rüyada kaynayan sütün taşması , yapacağınız işler sonucunda zarar göreceğinize veya kısa süre içerisinde başınıza gelecek üzücü olaylara delalettir.

Rüyada süt içmek

Rüyada pirinç tatlısı yiyen kimse, İslam ahlakı ile ahlaklı olur ve halk arasında derecesi yükselir. Bu rüya, dinin yükselmesine, insani değerinin artmasına, dualarının ve tövbelerinin kabulüne, ahlaklı ve salih bir insana, manevi yükselişe ve toplumun takdirini kazanmaya delalet eder.

Rüyada tadı kötü olan süt içmek

Rüyada acı veya ekşi süt içen kimse, işlerini kaybedecek ve mallarının bir kısmını kaybedecektir. Bu rüya, zorluklarla elde edilen kazanımlara veya kişinin pratik hayatta sorun yaşamasına veya bazı hatalar yaparak toplum içindeki derecesini kaybetmesine bağlanabilir. Rüyada tatlı ve güzel süt içen kimsenin şehvetleri giderilir, arzuları giderilir ve güzel geçimleri sağlanır.

Rüyada hayvan sütü içmek

Rüyada herhangi bir hayvanın sütünü içmek, hayvanın cinsine göre yorucudur. Rüyada at sütü içen kimse, hayra erer ve büyük insanoğlunun huzuruna çıkar; Rüyada deve sütü içen kimse, kuvvetli ve kudretli bir adamdan fayda görür. Rüyada keçi sütü içmek, hanımına fayda ve mal alacağına; Rüyada filden süt içen kimsenin, para kazanacağına ve kendisine hayırlı olmayan mala kavuşacağına; Rüyada ayı sütü içmek, kötü kokuya, iş hayatında talihsizliklere ve kayıplara yol açacağına; rüyada tavşan sütü içmek, kötü niyetten istifade etmeye ve menfaat sağlamaya; Rüyada köpek sütü görmek, korku ve endişeye işaret eder.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın