medyauzmani.com
Rüyada Tabancayla Vurulmak – Rüya Tabirleri

Rüyada Tabancayla Vurulmak

Rüyada silahtan mermi almak

Rüyada silahla ateş etmek, kişinin bekar olması durumunda hayatını birleştireceği bir eşle karşılaşacağına yorumlanır ve bu da büyük bir sevgi ve şefkate işaret eder. Rüyasında silahla vurulduğunu gören kişi evli ise, bu istenmeyen bir kadınla birlikte olup başına bela açacağına yorumlanır. Silahla vurduğu kişi bir tanıdık ise o sevdiği kişiyle ortak bir tanıdığından haber alır, silahla vurduğu kişi bir yabancıysa kötü haberden usanırdı.

Rüyada silahla vurulmak ve ölmek

Bazı rüya yorumcuları, bu rüyayı görenlerin daha uzun yaşayacağını, sağlık sorunları varsa şifa bulacağını söylerler. Rüyada tabancayla vurulup ölen bir kimsenin hayatı her türlü kargaşa ve kargaşadan arınır ve sakinleşir. Aile ve akrabalarla mutlu bir yaşamın işaretidir.

Rüyada vurulmak

Rüyasında vurulan bir kişi, ani ve beklenmedik bir şekilde gelişecek kötü olayların içine düşecek ve çalışma hayatı da kötü bir sürece girecektir. İslami açıdan ateş atmak, her türlü musibet ve musibetlerle baş edeceğine ve düşmanları tarafından kötülüklere maruz kalacağına yorumlanır. Yakın çevrede düşmanların tuzağına düşeceğinize, maddi ve manevi olarak zarar göreceğiniz bir döneme gireceğinize delalettir.

Rüyada silah görmek

Rüyada silah gören kişi sosyal statü ve güce sahip olur. Aynı zamanda dinlenen biri olur. Ayrıca toplum tarafından itibar göreceğine de yorumlanır. Aksi tefsirlere göre ise bir kimse silah görürse haysiyetini kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, iftiralara maruz kalacağına tabir olunur. Birçok bilim insanı tarafından bir tabanca, mevcut düşmanları ve aynı zamanda yakınlardaki tehlikeli aşkı ifade eder.

Rüyada silahla ateş etmek

Rüyasında eline silah alıp sonra ateş ettiğini gören kimse, mevcut düşmanları ile kavgaya girecektir. Bu, düşmanınızla onun gibi savaşacağınız anlamına gelir. Bir kimse elindeki ateşi keserse, içinde bulunduğu tedirgin durumda herkesi alt üst edeceğine, ancak bu halini güçlükle bastırabileceğine yorumlanır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın