medyauzmani.com
Rüyada Taramak – Rüya Tabirleri

Rüyada Taramak

Rüyada tarama yapmak

Rüyada mesh görmek, kişinin büyük üzüntü ve hüsrana sebep olacak zorluklarla karşılaşacağına, uzun süre kendini adadığı işi görmek istemeyeceğine, eşinden, arkadaşından veya akrabalarından gelecek yardımın kendisine fayda sağlamayacağına delalettir. nasılsa çabaları boşa gidecek, mevkiini kaybedecektir. Acı çekeceği ve iş hayatının her geçen gün daha da kötüye gideceği söyleniyor. Aynı zamanda uzun yıllar süren bir dostluğun aracılar yüzünden bozulacağına ve huzuru bozacak olayların yaşanacağına delalet edilir.

Rüyada saç taramak

Beklenmedik bir anda karşılaşacağı kötü durum nedeniyle işlerin çok zor ve sıkıntılı bir hal alacağı, maddi zarara yol açacak durumlar, iftiralar nedeniyle ekmek sepetinin kapanacağı, ailede huzurun bozulacağı, aile içi huzurun bozulacağı rivayet edilir. bilinmeyen bir nedenle, bir para cezası ödemeniz gerekecek.

Rüyada sakal taramak

Olumlu ve olumsuz olmak üzere iki şekilde yorumlanır. İş hayatında çok iyi bir konuma yükselmeye, kazancını her geçen gün artırmaya, dinlenmeye, sıkıntılı insanlarla bütün bağlarını koparmaya, zararlı alışkanlıkları olan insanları hayattan uzaklaştırmaya delalet eder. Ayrıca iş hayatında can sıkıntısı yaşanacağına ve maddi durumun bozulacağına delalet eder.

Rüyada bıyık fırçalamak

Sevdiklerinin tavsiyesi üzerine yapılan işlerde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, masraflı işlerin biteceğine, güçlüklerin sona ereceğine, huzurlu ve mutlu bir insanın karşılanacağına, mutlu haberler alınacağına, feraha kavuşulacağına ve düşmanlar yenilecek.

Rüyada yün taramak

Büyük kazanç sağlayacak iş ve projelerin, işi aksatan kişiler yüzünden kaybedileceğine, huzursuzluk çıkacağına, büyük bir maddi kayıp yaşanacağına, işlerin günden güne kötüye gideceğine ve uğraşmak zorunda kalacağınıza işaret eder. değersiz insanlar

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın