medyauzmani.com
Rüyada Taşlamak – Rüya Tabirleri

Rüyada Taşlamak

rüyada taşlama

Rüyada gıcırdamak iyi anlamlar taşımaz ve rüya sahibi için acele karar vermenin, karşısındakini yeterince dinlememenin istenmeyen sorunlara yol açabileceğine ve daha akıllı davranarak kendisine fayda sağlayacağına işaret eder. Bir adaletsizliğin habercisi olan rüya, dinlemeden ve anlamadan hareket etmenin, söylenecek sözlerin yakın bir dostla arasında soğukluk yaratacağına, rüyayı gören kişinin hatasını sonradan anlasa bile çok şey yapmak zorunda kalacağına işaret eder. durumu düzeltmeye çalışmak. Rüya, mali konularda iddialı olmamanın gerekliliğine vurgu yapar ve rüya, doğru araştırma yapılmadan bir sonuca varmanın zor olacağına, kontrolünü kaybeden kişilerin birikimlerinden kayıplar yaşayacağına işaret eder. Karşılaşılan durumları önceden kınamadan detaylı bir şekilde incelemenin yaşanabilecek memnuniyetsizlik duygusunun da önüne geçeceğini beyan eder.

Rüyada birini taşla öldürmek

Kendisine söylenen asılsız sözlere bir an bile aldırış etmeden inanmak, ama sonradan ters giden şeylerden erken dönmek demektir. İslami açıdan taş atan bir kimse hakkında kötü konuşmak, onun suçunu veya yanlışını üstlenerek günah işlemek demektir. Düşmana taş atmak, hedefe ulaşmak, zor da olsa zafere ulaşmak, kötü niyetleri hayatınızdan çıkarmak demektir.

Rüyada taşlamak

İstemeden veya kasten yapılan bir hata nedeniyle yakın çevreden ağır eleştirilere maruz kalmak ve üzüntü gözyaşları dökmek demektir. Bu, rüyayı görenin kendisini zor duruma sokacağına ve bu çalkantılı durumun daha sonra önemli bir deneyim olarak hayatında yer alacağına delalettir. Sevdiği birinin taşlandığını gören kişinin özel hayatında bazı tartışmalar incitici bir hal alabilir. Taşlanmak, yenilgi demektir.

Rüyada Öğütmenin Psikolojik Yorumu

Atılan ve söylenemeyen sözlerin varlığına dikkat çeker. Bir kişinin bu sözleri dile getiremediği için başka şekillerde yansıttığını ve bu durumun başkaları tarafından yanlış yorumlandığını belirtir. Geçmişte haksızlığa uğrayan, kötü muamele gören veya üzülen insanların muhataplarını affedemedikleri için hissettikleri öfkenin bir yansımasıdır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın