medyauzmani.com
Rüyada Tavaf Etmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Tavaf Etmek

Rüyada tavaf yapmak

Rüyada tavaf, hayra, güzele ve hakikate işaret eder. Allah’ın rüya sahibine her zaman iyilik yapacağına, dua, tövbe ve dileklerini kabul edeceğine, ona dünya nimetleri ve zenginlikleri bahşedeceğine işaret ederler. Bu rüya, ölecek olan ve ondan ümit kesilen yatalak bir hastanın iyileşmesine ve devrime, çocuksuz bir kimsenin bir çocukla kavuşmasına ve mucizevî gelişmelerin meydana gelmesine işaret eder.

Rüyada Kabe’nin etrafında dönmek

Bir kimse rüyasında Kabe’yi tavaf ettiğini görse, o kimsenin Allah’ın her türlü nimetlerine kavuşacağına ve bütün dualarının kabul olduğunu göreceğine tabir olunur. Lezzet, zevk, bolluk, bolluk ve zenginlik elde etmek, şeyleri düzeltmek ve haset etmek için rivayet edilir.

Rüyada Allah’ın evini tavaf ettiğini görmek

Rüyada Allah’ın Evini tavaf ettiğini görmek , rüyayı görenin hidayete ve hikmete kavuşacağına delalettir. Bu, kişinin din ve ahlak konusunda kendini yetiştirmeyi başaracağına, hatalarını tekrarlamamak için mücadele edeceğine ve asla doğru yoldan ayrılmayacağına işaret eder. Yani: Maddi ve manevi durumu iyi olmak, şükretmek ve secde etmek, beş vakit namazı kılmak, zekat vermek, zekat vermek, fıtra yapmak.

Rüyada sünnet görmek

Rüyada tavaf edenleri görmek iki şekilde yorumlanır. Tavaf edenlerin tavaflarını tamamlamadıklarını gören kişi, sünnetten vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada yemin etmek

Rüyada biat etmek , düşmanlık , nefret ve anlaşmazlıkların son bulacağına , insanların barış içinde yaşamalarına , sevgi ve barış ortamının oluşmasına delalettir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın