medyauzmani.com
Rüyada Teselli Etmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Teselli Etmek

bir rüyada dinlen

Rüyada teselli görmek, özellikle kavga eden kimselerle çatışmalardan bıkmaya ve barışa imza atmaya delalet eder. Ayrıca rüya sahibinin karşı cinsle gönül kırmaya itecek soğukluğu ortadan kaldırmak için adımlar atacağına, kırılan kişinin kalbini kazanmak için farklı yollar deneyeceğine de tabir edilir. Teselli, manevi yalnızlık çeken bir dosta yardım etmeye, yolunu şaşırmış veya hata yapmak üzere olan birine el uzatmaya ve hayırlı işler yapmaya da yorumlanır. Kişinin ileride saygıyla anılmasına sebep olacak bazı hayır işlerinde bulunacağına ve bu işlerin hiçbir maddi kazanç sağlamadan sadece manevi tatmin amacıyla devam edeceğine de tabir olunur. Bir mülkü değerinin altında satmak veya eldeki para yetmediği takdirde başka bir mülkü başkasına vermek de üzüntüye işarettir.

bir rüyada dinlen

Erkekler için kısır olmak demek, haber almak ya da çocuk sahibi olamamanın üzüntüsünü yaşamak demektir. Genellikle aile kurma konusunda büyük umutları olan kişilerin, bekledikleri çocuktan haber alamamaları sonucunda yaşadıkları hayal kırıklığına işaret eden rüya, bir süre daha yaşanacak sıkıntı ve depresyona da işaret eder. Sevdiklerinin kişiye destek olacağının ve bu zor dönemleri ailenin yardımıyla atlatacak kişinin uzun bir aradan sonra sıkıntıdan eser kalmayacağının da ifadesidir.

Rüyada teselli yoktur

Uzun vadeli tüm planların yeniden gözden geçirilmesi gerekeceğine ve rüya sahibinin bir süre daha başının belaya gireceğine, parlak bir gelecek umduğu yolların aslında kendisini sıkıntıya sokacak yollar olduğunu anlamasına delalettir. Ayrıca parasını yanlış kullanan kişilerin vicdan azabı çekmesinin bir faydası olmayacağına, dolayısıyla parayı doğru kullanmak gerektiğine de işarettir.

Rüyada teselli görmenin psikolojik yorumu

Yoksunluklarına çare bulamayan, kaybettikleri ya da ayrıldıktan sonra kendilerine gelemeyen, kaybı kabullenemeyen ve böylece daha fazlası haline gelen insanların saldırgan tavırlarını ve dizginlenemeyen öfkesini ifade eder. her zaman kısır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın