medyauzmani.com
Rüyada Titremek – Rüya Tabirleri

Rüyada Titremek

Rüyada titremek

Rüyada titremek, rüyayı gören kişinin yaşadığı olaylardan etkilenmesine veya görmekten korkmasına ve dolayısıyla ruhsal olarak zayıf düşmesine işaret eder. Kişinin yaşadığı sıkıntı ve sıkıntıların neden olduğu hastalıkların sürekliliği ve şiddeti konusunda duyduğu kaygıyı ifade eder. Aynı zamanda iyi, kötü ve zayıf alışkanlıklardan kurtulup normal hayata dönmeye delalet eder.

Bir rüyada soğuktan titreşim

Rüyada soğuktan titremek, rüya sahibinin iş yerinde talihsiz bir kaza sonucu kaybetmesine, hasarı onarmaya çalışırken daha çok sorun yaşamasına ve sonunda iflasa yorumlanır.

Rüyada üşüdüğünü ve titrediğini görmek

Rüyada üşüdüğünü ve titrediğini görmek , tir tir titreyen kişinin karşılaşacağı büyük problemler sonrasında maddi olarak çok zor duruma düşeceğine ve yaşadığı problemler nedeniyle bir aile ferdini kaybedeceğine delalettir. .

Rüyada başının sallandığını görmek

Rüyada başının sallandığını görmek , resmi bir kurum nezdinde açacağınız bir davada büyük paralar kaybedeceğinize ve bu yüzden büyük zorluklarla karşılaşacağınıza delalettir.

Rüyada boynunun titrediğini görmek

Rüyada boynunun titrediğini görmek , rüyayı gören kişinin verdiği sözleri yerine getirmekte pek başarılı olmadığına ve ister istemez kendisine emanet edilen şeylere sahip çıkmayacağına delalettir.

Rüyada omuz silktiğini görmek

Rüyada omuzlarının titrediğini görmek , rüyayı görenin sosyal ve iş hayatında uçarı davranışlar sergilediğine ve insanlarla dalga geçiyormuş gibi davrandığına delalettir.

Rüyada ellerinin titrediğini görmek

Rüyada ellerinin titrediğini görmek , iş ve çabalarda başarılı olamayacağınıza , büyük bir maddi sıkıntıdan dolayı iflas edeceğinize ve darboğaza gireceğinize delalettir.

Rüyada sırtının titrediğini görmek

Rüyada sırtının titrediğini görmek, çok güvendiği bir kimsenin ihanetine yorumlanır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın