medyauzmani.com
Rüyada Uyanmak – Rüya Tabirleri

Rüyada Uyanmak

Rüyada uyanmak

Rüyada uyanmak, rüya sahibinin şehir hatta ülke değiştirmesine, yıllardır çalıştığı işi bırakıp evini satmasına, yani çılgınlıklar yapmasına yorumlanır. Rüyayı görenin yapmaktan sıkıldığı şeyleri bırakıp yeni şeyler denemeye ve hayatını neredeyse tamamen değiştirmeye delalet eder. Aynı zamanda arkadaş çevresinde uzun süredir arkadaş olan kişilerle bağlarının kesilmesine delalettir.

Rüyada ağlamak

Rüyada ağlayarak uyanmak, canınızı sıkan sorunları çözmeye, yeni yollar açmaya ve sorunları ortadan kaldırmaya yorumlanır. Aynı zamanda aile hayatındaki mutluluğu ve bu mutluluğun çocukların sevinci ile artmasına delalet eder.

Rüyada uyanık olmak

Rüyada uyanık olduğunuzu görmek , rüya sahibinin başına gelecek olaylar karşısında yılgınlığa düşeceğine ve uzun süre yanlış sandığı şeylerin doğru olduğuna inanacağına delalettir.

rüyada uyuyamıyorum

Rüyada uyuyamamak, çok uzun ve geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkmaya ve şiddetli ağrılar çekmeye yorumlanır. Aynı zamanda, bir kişinin geride bırakmak zorunda oldukları şeyle ilgili kederini de ifade eder.

Rüyada nefes almak

Rüyada nefes almak , uzun zamandır beklenen bir haberin geleceğine ve bu haberle ilgili büyük kararlar alınacağına delalettir. Ayrıca rüyayı gören kişinin işinde başarı ve kazanç elde edeceğine delalet edilir.

Rüyada zıplamak

Rüyada zıplamak , karşılaştığınız sıkıntıların galip geleceğine ve kişinin sıkılarak kötü yollara düşeceğine delalettir. Aynı zamanda rüyayı görenin bunalıma girip hayatındaki insanlara sırt çevirdiğine, sonra iyileşip onlara geri döndüğüne tabir edilir.

Rüyada yüksekten atlamak

Rüyada yükseğe zıplamak, yapılan çalışmalar ve başarılar sayesinde elde edilen zenginliğin artacağına işaret eder ve bu durum yeni kapılar açar. Sevdiklerinize ellerinden gelenin en iyisini yaparak ve onların refahı için çok çalışarak yardım etmeye işaret eder.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın