medyauzmani.com
Rüyada Vaşak Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Vaşak Görmek

Rüyada vaşak görmek

Rüyada vaşak görmek, rüyayı gören kişinin her zaman zengin bir hayat hayali kurduğuna, pahalı ev ve arabalara sahip olmak istediğine, yoksulluğa ve yoksulluğa tahammül edemediğine, içinde bulunduğu koşullardan memnun olmadığına delalet eder. Bu da kişinin elde ettiği kazanımlardan memnun olmadığı anlamına gelir. Rüyada vaşak görmek, içinde bulunduğu koşullardan memnun olmayan, ancak yağ ve bal içinde yaşıyormuş gibi görünmeye çalışan bir kişinin varlığı ile açıklanır.

Bir rüyada vaşak öldürüldü

Rüyada vaşak öldürmek, düşmanı yenmek ve rakibi yenmek anlamına gelir ve rüyayı gören kişi kendisine zarar geleceğini anlayacak ve gerekli önlemleri alarak ondan kurtulmanın yollarını arayacaktır.

Rüyada kürk görmek

Rüyada kürk manto görmek, rüyayı gören kişinin işinde gösterdiği başarı sayesinde terfiye layık görüleceğine, dolayısıyla itibarının, malının ve gelirinin artacağına işarettir. Bu, er ya da geç bir kişinin hayalini kurduğu kadar rahat ve güzel bir hayata sahip olacağı anlamına gelir.

Rüyada vahşi kedi görmek

Rüyada yaban kedisi veya dağ kedisi görmek, düşünceli olmayan, beceriksiz, yapılan her şeyden memnun olmayan, hiçbir şeyden nefret eden ve memnun etmesi zor olan bir kişiye işaret eder. Sinirlendiğinde kedi gibi tırnaklarını çeken çok zalim bir karısı olmasından bıkmıştır.

Rüyada yırtıcı hayvan görmek

Rüyada yırtıcı hayvan görmek, aynı zamanda bir kişi tarafından, yani hayalperestin kendisi tarafından da yorumlanır ve kişinin kötü düşüncelerine, kinlerine, kin ve düşmanlığına işaret edilir. İnsanı gafilleştiren, baştan çıkaran, dininden ve ahlâkından mahrum bırakan duyguların varlığı ile sabittir.

Rüyada kedi görmek

Peygamberimiz (s.a.v)’in “evlerden biri” olarak mukaddes gördüğü bir kediyi rüyada görmek güzel bir şeydir ve insan, kendisinden hayır gelen bir kişiye sahip olmaktan bıkmıştır. Kişinin sorunlarına ortak olarak bir kişinin varlığı ile açıklanır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın