medyauzmani.com
Rüyada Yağmur Suyu İçmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Yağmur Suyu İçmek

Rüyada yağmur suyu içmek

Rüyada yağmur suyu içmek, uğurlu bir yolculuğa işarettir ve aynı zamanda bereketli günlerin habercisidir. Zor kazanılan bir kazançla ev almak, maddi imkânların eskiye göre düzeleceğine ve kişinin İslami şartlara göre mütevazi bir hayat yaşadığına delalet eder. Kim yağmur suyunu içerse hastalıklardan kurtulur. Mahkûmiyetlerin sona ereceğine, mahkemesi olanların lehlerine açıklanan kararlara sevineceklerine işaret ediyor. Temiz yağmur suyu içmek çocukların kazancı ve karışmayanların hayrına haram, kirli yağmur suyu içmek ise dolandırıcılık, kişinin başkalarına karışamaması nedeniyle kazancı azaltır. Kepçeyle yagmur suyu içtigini görmek, kalabaliga yemek ikram etmek ve yardim etmek anlamina gelir. Yağmur suyunu bardaktan içmek, dünyevi hayatını hazırlamış insanların maddi sıkıntı yaşamadan hayatlarını tamamlamalarına delalettir.

Rüyada yağmur suyuyla yıkanmak

Haramdan uzak durmak için nefsine özen gösteren ve çocuklarını bu şekilde yetiştiren kimsenin huzurlu bir hayat yaşayacağına, hayatta anlam kazanmasına ve maneviyattan hoşnut olmasına yorumlanır. İslam dininde günahlardan kurtulmak, tövbeyi kabul etmek gibi anlamları da vardır. Kişinin her konuda bol şansla dolu bir hayatı olacağının da müjdesini verir.

Rüyada yağmur suyu ile abdest almak

Kulların en makbullerinden biri olacağını, hayatı ve davranışları Allah’ı hoşnut eden biri olarak sorunsuz bir hayat süreceğini bildirir. Dini görevlerin gereği gibi yerine getirilmesini sağlamak, hacca hazırlanmak demektir. Dini haklardan mahrum yaşayan rüya sahibinin her türlü duasının kabulüne delalet eder.

Rüyada yağmur suyu içmenin psikolojik yorumu

Zorluklar yaşayan veya kendini çıkmazda hisseden kişilerin kısa sürede olumlu gelişmeler yaşayacaklarına ve yeniden hayatla kucaklaşacak bir ruha sahip olacaklarına, ihtiyaç duydukları gücü maneviyatta bulduklarına yorumlanır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın