medyauzmani.com
Rüyada Yaralanma – Rüya Tabirleri

Rüyada Yaralanma

Rüyada yaralanmak

Rüyada yara görmek, üzülmek ve üzülmek demektir. Rüya sahibinin yakın çevresinden göreceği kötülüklere ve perde arkalarına işaret eden rüya, beklenmedik dedikodular duyarak mutlu olmayacağına da işarettir. Aynı zamanda kişinin iş hayatında başarısızlıklarla dolu geçmişinden dolayı zor günler geçireceğine ve yeni bir işte becerilerini doğru düzgün gösteremeyeceği için hak ettiğinden çok daha azını almak zorunda kalacağına delalet edilir. Kalp kırıklığının da habercisi olan rüya, kişinin sevdiği kişi tarafından kırılacağına, şiddete uğramaktan veya sert sözler duymaktan çok mutsuz olacağına ve içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada trafik kazasında yaralandığını görmek

Bir işin son anda gerçekleştiğine inanılan bir rüya, bir nişandan dönmeye veya bir evliliği son anda terk etmeye, dostuna rezil olmaya ve rezil olmaya işarettir. Kişiyi ruhen üzecek, uzun süre mutsuz edecek olumsuzlukların arka arkaya geleceğini, toparlanmasının uzun zaman alacağını, bu dönemin en iyi şekilde yakın dostların desteği ile geçeceğini belirtir. . Ayrıca kişinin maddi sıkıntılarını ailesinin de yardımıyla aşacağına ve en azından diğer problemlerle baş edebilecek gücü bulacağına delalet edilir.

Rüyada bıçaklı saldırı sonucu yaralanmak

Bir kimse, yaralandigini ve kanadigini görse, rüyasi bozulur ve yorumlanmaz. Kan görmemesi düşmanlarının saldırısına uğrayacağına işaret eder. Sivri dilli koca veya sevdiği insanlardan gururlarını incitecek çok ağır sözler duymaktan mutsuz olmaya da tabir edilir.

Rüyada sakatlık görmenin psikolojik yorumu

Duygusal düşüncelerle hareket eden rüya sahibinin aşırı duyarlı olduğuna, çevresindeki insanların hareketlerinden sürekli başka anlamlar çıkarmaya çalıştığına ve bu durumun onun kişisel ilişkilerini çok olumsuz etkilediğine işarettir. Aynı zamanda olayları ve konuşmaları kendince değerlendirerek ve bu değerlendirmenin kesinlikle doğru olduğuna inanarak dirençliliğin ve eyleme geçmenin simgesidir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın