medyauzmani.com
Rüyada Yeşil Kurbağa Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Yeşil Kurbağa Görmek

Rüyada yeşil kurbağa görmek

Rüyada yeşil kurbağa görmek çok hayırlı ve salih bir evlattır. Yetenekli ve yaratıcı bir gencin bu hayali. Bu rüyayı gören kişinin kalbi iyiye gidiyor. Yine bu rüya aşk hayatına ve karşı cinsle olan ilişkilere delalet eder. Yeşil kurbağa tamamen dürüst ve iyi bir arkadaştır. Bu rüyayı gören kimse iyi bir arkadaş edinir. Bu rüyayı gören kimse, iyi ve güvenilir bir dost edinir.

rüyada kurbağa görmek

Bu rüya ahirete ve dini duruma işaret eder. Rüyasında kurbağa gören kişinin çok ahlaklı, dürüst ve samimi bir arkadaşı olacaktır. Yine rüyada görülen kurbağa, hile yapan ve gerçek yüzü bilinmeyen kötü bir düşmandır. Bu rüya o şehrin halkına katılacak olan kimselere delalet eder.

Rüyada kurbağa yakaladığını görmek

Bu rüyayı gören kimse, düşmanlarına galip gelir ve fitne şerrinden kurtulur. Rüyasında kurbağa yakalayan kimse, kendisini kıskanan kimselerin şerrinden emin olur ve teselli bulur. Bu rüya aynı zamanda istek ve arzuların yerine getirilmesinden de yorulur.

Rüyada toplu halde kurbağa görmek

Rüyada toplu halde kurbağa görmek, ihtiyaç ve isteklerin duasına, kötü işlerin azabına, namaz ve zikir gibi ibadetlere ve çok salih bir topluma delalet eder.

Rüyada kurbağa sesi duymak

Rüyasında kurbağa sesi duyan kimse, cemaatin reisi olur. Bu rüya, insanları yöneten, toplumda yükselen, şeref ve haysiyet, şan ve şöhreti artıran, değeri büyük olan bir adama işarettir. Bu rüyayı gören kişi kısa zamanda çok mutlu olacağı haberini alır.Bu rüya mutluluğa ve beladan kurtulmaya işaret eder.

Rüyada kurbağa öldürmek

Bu rüya büyük bir hata ve sonunda pişmanlıktır. Kim rüyasında kara kurbağa öldürürse, arkasında kendisine faydası olmayan kimseler kalır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın